2017: a digitalizáció legújabb technológiái és paradigmái az R&R Software termékfejlesztésében
2017-03-08
Ügyfél-elégedettség 2016
2017-03-27

R&R Software – Hosszútávon a tizedik, jubileumi Spuri Balaton Szupermaratonon

Az R&R Software futócsapata idén is megkerüli a Balatont a 4 napos, embert próbáló szupermaratonon.

 

A tavalyi, 9. Spuri Balaton Szupermaraton versenyszámaira összesen több mint 2300 futó nevezett – a szervezők idén is bíznak abban, hogy a rekordot sikerül megdönteni. A jubileumi versenyt március 23-tól 26-ig rendezik meg: a 193,3 kilométeres távot végig kerékpár-, vagy kerékpárbarát utakra jelölték ki a szervezők. Időjárás tekintetében futáshoz kissé meleg, de nézőként mindenképp kellemes 10 és 18 fok közötti hőmérsékletre lehet számítani.

Az R&R Software – Hosszútávon 4+1 fős csapata a teljes hosszúságú Szupermaratonon vesz részt. A csapatkapitány, Farkas László egyéniben teljesíti a távot, a 4 fős váltócsapat tagjai pedig Szabó Zsolt, Józsa Miklós, Pluhár Péter és Rozenberszki Zsolt lesznek.

 

hosokfala

Farkas László – az R&R Software – Hosszútávon csapatkapitánya – idén tizedik alkalommal teljesíti a távot, így ismét kitüntetett helyen került be a Programfüzet „Hősök Fala” rovatába.

Az R&R Software munkatársaiból álló csapat számos más alkalommal is részt vett már nagyszabású futóversenyeken:

• 2016 – 9. Spuri Balaton Szupermaraton

• 2014 – Győr-Budapest Ultramaraton

• 2013 – Bécs-Budapest Ultramaraton

• 2012 – K&H Olimpiai maraton váltó

• 2010 – SPAR Budapest Nemzetközi Maraton – Ekiden „Fut a cég”

Az R&R Software kiemelten támogatja kollegái sporttevékenységet: évente szervez ingyenes sportnapot munkatársai és családtagjaik részére, valamint heti rendszerességgel szervez cégen belüli focimeccseket.