Karácsonyi jókívánságok
2019-12-12
Az R&R Software elismert szereplője a hazai mesterséges intelligencia ökoszisztémának
2020-02-10

„R&R Software – Hosszútávon” a 13. Spuri Balaton Szupermaratonon

Az R&R Software futócsapata idén is megkerüli a Balatont a 4 napos, embert próbáló szupermaratonon.

 

A Spuri Balaton Szupermaraton összes versenyszámára több mint 2600 futó nevezett 2019-ben: a négynapos tókerülés volt a legnépszerűbb, de 660 fő rajthoz állt a pénteki Öböl Félmaratonon, a szombati MaratonFüreden pedig közel 300-an.

A szervezők idén is legalább kétezer futót várnak a versenyre, amelyet 2020. március 5-től 8-ig rendeznek meg. A 195,4 kilométeres távot biztosított körülmények közé, végig kerékpár- vagy kerékpárbarát utakra jelölték ki a szervezők.

A képen a 11. Spuri Szupermaraton résztvevői szerepelnek, balról jobbra haladva Pluhár Péter, Farkas László, Józsa Miklós, Jablonkai Tamás és Marosi Máté látható

 

Az R&R Software – Hosszútávon 4 fős váltócsapata a teljes hosszúságú Szupermaratonon vesz részt, Farkas László egyénileg futja a teljes távot. A 4 fős váltócsapat tagjai Lipusz István, Nadrai Péter, Pluhár Péter és Szabó Zsolt lesznek. A cég munkatársai 2008 óta évről-évre részt vesznek az embert próbáló megmérettetésen, illetve számos más nagyszabású futóversenyen is bizonyították már kitartásukat.

Az R&R Software kiemelten támogatja kollégái sporttevékenységet: a részvétel és a felkészülés támogatása mellett évente szervez ingyenes sportnapot munkatársai és családtagjaik részére.