Az R&R Software elismert szereplője a hazai mesterséges intelligencia ökoszisztémának
2020-02-10
Az R&R Software Zrt. felelős magatartása és szolgáltatása a COVID-19 járvány időszakában
2020-03-16

„R&R Software – Hosszútávon” a 13. Spuri Balaton Szupermaratonon

Lezajlott a 13. Spuri Szupermaraton, amelyet az R&R Software futócsapata is sikeresen teljesített.

 

2020-ban a Spuri Balaton Szupermaraton összes versenyszámára több, mint 2700 futó nevezett. A legnépszerűbb versenyszám a négynapos tókerülés volt, melyet egyénileg, párban és 3-4 fős váltócsapatban is teljesíteni lehetett. Népszerű volt a pénteki Öböl Félmaraton, amelyen 601 versenyző állt rajthoz, illetve a szombati MaratonFüred versenyszám is, amelyen 331 fő teljesített. Többnyire derűs, kellemes – bár időnként kicsit esős – időjárásban futhattak a versenyzők a 2020. március 5-től 8-ig megrendezett futóverseny keretein belül.

Az „R&R Software – Hosszútávon” 4 fős váltócsapata, Lipusz István, Pluhár Péter, Nadrai Péter és Szabó Zsolt is sikerrel teljesítették a 4 napos tókerülést. A csapat alig több, mint 18 óra alatt kerülte meg a Balatont, ezzel a 30. helyen végzett a kategóriában induló 86 csapat között.

 

A képen balról jobbra haladva Lipusz István, Pluhár Péter, Nadrai Péter és Szabó Zsolt látható

 

Farkas László idén is egyénileg teljesítette az embert próbáló 196,25 km hosszúságú távot. Farkas László, az R&R Software Zrt. munkatársa 2008 óta minden évben részt vesz a megmérettetésen.

 

A képen Farkas László látható

 

A kiemelkedő teljesítményhez ezúton is gratulálunk és köszönjük a drukkolók segítségét! A részletes időeredmények és helyezések a Futanet.hu keresőjén keresztül érhetők el. Az eseményen készült fotók a publikus Facebook albumban tekinthetők meg.

Az R&R Software kiemelten támogatja kollégái sporttevékenységet: a futóversenyeken való részvétel és a felkészülés támogatása mellett évente szervez ingyenes sportnapot munkatársai és családtagjaik részére, és támogatja a kerékpáros munkába járást.