„R&R Software – Hosszútávon” a 13. Spuri Balaton Szupermaratonon
2020-03-13
A járvány hatásai az IKT szektorra
2020-04-07

Az R&R Software Zrt. felelős magatartása és szolgáltatása a COVID-19 járvány időszakában

Tisztelt Ügyfeleink és Partnereink!

A koronavírus-járvánnyal (COVID-19) kapcsolatos helyzetben az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a COVID-19 következtében előállt rendkívüli állapot fennállása során mind munkáltatóként, mind pedig szállítóként és szolgáltatóként jelentős a felelősségünk.

Minden lehetséges lépést megteszünk annak érdekében, hogy:

  • munkatársaink egészségét megőrizzük;
  • a járvány terjedését akadályozzuk;
  • emellett fenntartsuk a saját működésünket;
  • ezzel elősegítve ügyfeleink és partnereink működésének és üzletmenet-folytonosságának fenntarthatóságát.

Az R&R Software Zrt. valamennyi szerződésének teljesítését és fenntartását alapvető felelősségének és feladatának tekinti.

Meghozott intézkedések

A COVID-19 lehetséges magyarországi megjelenésétől kezdődően ésszerűen elvárható intézkedéseket vezettünk be, amelyek a higiénés, információ-szolgáltatási, kapcsolattartási és viselkedési irányelvek területére egyaránt kiterjedtek.

Az R&R Software Zrt. felkészült volt a távmunkára átállás területén, így 2020. március 16-át követően a vállalat tevékenysége túlnyomórészt távmunkára áll át, az irodákban a személyes megjelenést igénylő feladatokat minimalizáljuk.

Ügyfeleink irodáiba kihelyezett szolgáltatást nyújtó kollégáink esetében alapvetően az ügyfeleink szabályozásához, technikai körülményeihez alkalmazkodunk, igény esetén támogatjuk az átállás feladatait.

Kérjük a meghozott intézkedéseinkről szóló tájékoztatásunkat vegyék figyelembe az R&R Software Zrt. munkatársaival történő kapcsolattartás során!

Üzletmenet-folytonosság

Intézkedéseink célja az R&R Software Zrt. üzletmenet-folytonosságának, munkatársaink egészségének és munkaképességének fenntartása, miáltal ügyfeleink és partnereink részére továbbra is hosszú távon elérhető, szakszerű és szerződésszerű szolgáltatást kívánunk nyújtani. Egyedi esetekben esetleg felmerülő hibákat és hiányosságokat rendszerszerűen kezeljük.

Digitalizáció

Tájékoztatásunk végén, de nem kevésbé hangsúlyosan szeretnénk kiemelni: kritikusnak tartjuk azt, hogy a gazdasági szereplők a negatív gazdasági láncreakciók elkerülése érdekében a lehetőségek maximális kihasználásával fenntartsák üzletmenetüket, ezen belül digitalizációs fejlesztéseiket.

A COVID-19 járvány következtében kialakuló tapasztalatok várhatóan felgyorsítják a digitalizáció elterjedését, melyre már korábban is kritikus szüksége volt a hazai gazdaságnak és igazgatásnak; immár látjuk, hogy nem csak a hazai gazdaság versenyképessége, hanem pusztán a fenntarthatósága miatt is.

Az R&R Software mindent elkövet azért, hogy a COVID-19 járvány időszaka alatt, majd azt követően is kompetens, nemzetközi szinten is versenyképes szolgáltatásokkal, digitális kompetenciával rendelkező erőforrásokkal álljon ügyfelei rendelkezésére.

 

Biztonságos és jó munkát kíván:

Az R&R Software Zrt. vezetősége