Számítógép-adomány a Pilisborosjenő Mesevölgy Óvoda részére
2019-11-21
Karácsonyi jókívánságok
2019-12-12

Orosz IKT napok Budapesten

Az R&R Software részt vett a Magyar Exportfejlesztési Ügynökség (HEPA) és az LC Europe (Consyst Business Group) szervezésében megrendezett eseményen.

Az R&R Software több éve működik együtt az LC Europe Kft-vel, a Consyst Business Group európai leányvállalatával. Az együttműködés célja a hazai informatikai fejlesztések és szakértői tudás eljuttatása az orosz piacra, ezáltal az R&R Software export jelenlétének és bevételeinek növelése, hozzájárulva a magas hozzáadott értékű hazai gazdaság folyamatosan javuló export mutatóihoz.

A legfrissebb kutatások alapján – a hazai feldolgozóipari export részesedés tekintetében – az IKT szektornál csak a gépjárműipar jelentősebb. A hazai infokommunikációs szektor a hazai bruttó hozzáadott érték (GVA) 20%-át adja, míg a digitális gazdaság a bruttó hazai termék (GDP) a 25%-át.

(kép forrása: lc-europe.hu)

Az R&R Software 2016-tól kezdődően emelte be kiemelt stratégiai céljai közé az export árbevétel növelését – azóta termékeit és szolgáltatásait több kontinensen is magas ügyfél-elégedettség elérésével értékesítette, üzletfejlesztési tevékenységét több kontinensen folytatja.