SFA szoftver bevezetése a Törley Pezsgőpincészetnél
2019-08-09
Ügyfél-elégedettség 2018
2019-09-30

R&R Software: digitális export törekvések

Az R&R Software folyamatosan bővülő foglalkoztatotti létszámával, valamint a projektjeibe bevont hazai beszállítókkal és együttműködő partnerekkel aktívan hozzájárul a magas hozzáadott értékű hazai munkahelyek számának bővítéséhez, így a hazai gazdaság versenyképességének, fenntarthatóságának, valamint digitális exportjának növeléséhez.

 

2019-ben az R&R Software vezetősége döntött arról, hogy az eddigieken felül további erőforrást csoportosít az exportfejlesztési tevékenységére, amelynek keretein belül konferenciákon vesz részt, hogy bemutassa a magyar IT export portfóliót, melyet konzorciumi partnereivel kínál különböző országok digitális transzformációjához, mely a hatékonyságot, versenyképességet, transzparenciát, fenntarthatóságot és a fejlődést szolgálja.

 

 

Ezen törekvés eredményeként a cég az idei évben részt vett a DEPA Digitális Konferencián Thaiföldön. Az R&R Software munkatársai által megtartott előadás komoly érdeklődést váltott ki a részvevőkből, melynek eredményeként helyi partnerekkel közös fejlesztési lehetőségek nyíltak meg. A cég továbbra is együttműködik partnereivel a különböző országok specifikus fejlesztési igényeire való legjobb megoldások kidolgozásában.

A képen balról jobbra Major Ildikó, külgazdasági attasé, Magyarország Nagykövetsége Bangkok; David Sagasti, ügyfélkapcsolati menedzser, R&R Software Zrt., és a konferencia további részvevői láthatók

 

Az utóbbi évek külpiaci fókuszának köszönhetően bebizonyosodott, hogy az R&R Software-nél felhalmozott hazai ICT kompetencia, módszertanok, valamint 27 éves tapasztalat és megbízható pénzügyi hátter a nemzetközi versenypiacon is megállják a helyüket. A cég képes volt export értékesítését 90%-al megnövelni, amely 100%-ban hazai hozzáadott értékből származott: a 2019-es üzleti évben a vezetőség további exportbővülést tűzött ki stratégiai célként.