Felhő alapú vállalati teljesítménymenedzsment (EPM)
2014-03-10
Víziközművek energiahatékonyság-növelése
2014-05-20

Nemzetközi elismerésben részesült két hazai Renault márkakereskedő

A Renault „Dealer of the Year” díját 2013-ban az R&R Software több partnere is elnyerte.

A Renault – mint Európa egyik legnevesebb, évente több mint 2,7 millió gépjárművet gyártó vállalata – komoly hangsúlyt fektet a vásárlói elégedettség magas szinten tartására. Mivel a kapcsolattartás és a kiszolgálás elsősorban a márkakereskedőkön keresztül valósul meg, a gyártó velük szemben alkalmazott, szigorú feltételrendszerrel is igyekszik betartatni minőségpolitikáját.

A legjobban teljesítő kereskedők minden évben nevezhetnek a Renault „Dealer of the Year”, azaz „az Év Márkakereskedője” versenyre, ahol számos szigorú szempont alapján értékelik a teljesítményüket, úgymint:

• Az adott kereskedő vásárlóinak, ügyfeleinek visszajelzett véleménye.

• Próbavásárlások eredménye.

• Előzetesen vállalt üzleti terv teljesülése.

• Nyereséges működés.

renault_dealer_award

 

A 2013-as év adataira vonatkozó versenyben 36 ország több mint 2000 márkakereskedő partnere indult – közülük mindössze 74-et díjazott a Renault.

Az R&R Software külön örömére szolgált, hogy a 2001 óta ügyfelei közé tartózó Meszlényi-Autó, és a 2004 óta ügyfelei közé tartózó Autó-Baumgartner is elnyerte a rangos elismerést, amelyhez ezúton is gratulálunk!

„Bízunk benne, hogy az általunk szállított és karbantartott, Vector CDP alkalmazáscsomagon alapuló cDMS vállalatirányítási megoldás  is partnereink segítségére volt a magas minőségi kritériumok elérésében” – tette hozzá Rozenberszki Zsolt, az R&R Software értékesítési igazgatója.