Ügyfél-elégedettség 2013
2014-03-07
Nemzetközi elismerésben részesült két hazai Renault márkakereskedő
2014-04-30

Felhő alapú vállalati teljesítménymenedzsment (EPM)

Az R&R Software több mint tizenöt éve kínál üzleti intelligencia és vállalati teljesítménymenedzsment megoldásokat, köztük piacvezető Oracle termékekre épülő rendszereket. Az Essbase multidimenzionális adatbázisra épülő Hyperion Planninget jellemzően nagyvállalatok alkalmazzák pénzügyi tervezésre, elemzésre, beszámoló készítésre – az Oracle legújabb szolgáltatásának köszönhetően azonban kevesebb forrással rendelkező kis- és középvállalatok számára is elérhetővé vált a megoldás.

cloud-bi-2

 

Az Oracle az Enterprise Planning Cloud SaaS szolgáltatást felhasználónként havi 120 dollárért kínálja az előfizetők részére – tehát az összeg a használati jog és a karbantartás mellett a futtatáshoz szükséges infrastruktúrát és annak üzemeltetését is tartalmazza.

A funkcionalitás nem szenvedett csorbát a felhőbe költözéssel – továbbra is elérhetők az alábbiak:

• Több dimenziós, több felhasználós tervezési környezet paraméterezhető üzleti szabályokkal.
• Rugalmas munkafolyamat- és tervkezelés.
• Microsoft Office integráció.
• Egyszerűen használható, web böngészős felhasználói felületek (akár mobil eszközökön is).
• Jelentések és interaktív elemzőfelületek (dashboardok).
• Integráció ERP rendszerekkel és más adatforrásokkal.

• Alkalmazás adminisztrációs eszközkészlet.

A Cloud SaaS keretek között kínált Oracle Enterprise Planning az R&R Software kínálatában is elérhető.

Az R&R Software több mint 10 éves Essbase és Hyperion Planning bevezetési tapasztalattal rendelkezik. Mint a Hyperion kizárólagos magyarországi partnere, majd annak Oracle általi felvásárlása után az Oracle arany fokozatú partnere, az R&R Software a legnagyobb Essbase tapasztalattal rendelkező szoftverház Magyarországon.

A saját szervezésű kurzusok mellett az R&R Software oktatói az Oracle University keretein belül számos hazai és nemzetközi, hivatalos Essbase és Hyperion Planning tanfolyamot tartottak, 90-100%-os hallgatói elégedettséggel.