A Toyota Central Europe az R&R Software-t választotta informatikai stratégiai partnerének
2023-10-03
Gépjárműipari nemzetközi informatikai konferencia az R&R Software szervezésében
2023-10-12

Liszt Ferenc Nemzetközi Zongoraverseny New Yorkban: szavak nélkül a magyar értékekről

A világ egyik legjelentősebb zongoraversenyévé nőtte ki magát a New York-i Liszt Ferenc Nemzetközi Zongoraverseny, amelyet ezúttal is a Carnegie Hall Nagytermében tartanak meg október 6-án. 

Az esemény művészeti igazgatója, a Liszt Ferenc díjas zongoraművész, György Ádám.

„A New York-i Liszt Ferenc Nemzetközi Zongoraverseny támogatóink segítségével 2023-ra a világ egyik legjelentősebb zongoraversenyévé nőtte ki magát. Az előválogató után a versenyünk szóló- és zenekari döntőre hívja a négy kiválasztott fiatalt. Mindkét eseményre az idén is a Carnegie Hallban kerül sor, és a döntősöket ismét New York egyik, ha nem a legkiválóbb együttese, az Orchestra of St. Luke’s kíséri majd. Nagy öröm számomra, hogy az idén is folytatódik a határainkon átívelő, legjelentősebb Liszt-ünnep” – fogalmazott György Ádám.


A kép a 2022-es verseny döntőjén készült

A zsűriben György Ádám zsűrielnök meghívására az idén is Farkas Gábor, valamint Steven Spooner, a Johns Hopkins Egyetem professzora kapott helyet.

Az R&R Software Zrt. 2022 után az idén is szponzorként támogatja a New York-i Liszt Ferenc Nemzetközi Zongoraversenyt, illetve immár 12 éve a György Ádám Kastélyakadémiát, mely tehetséges fiatalok számára nyitja meg a lehetőséget a nemzetközi porondokon is szereplő zongoraművész pálya felé.

A New York-i Liszt Ferenc Nemzetközi Zongoraverseny honlapján további információ érhető el a versenyről.