Liszt Ferenc Nemzetközi Zongoraverseny New Yorkban: szavak nélkül a magyar értékekről
2023-10-06
A FusionR Sales App segíti a Pek-Snack Kft. értékesítési tevékenységét
2023-11-10

Gépjárműipari nemzetközi informatikai konferencia az R&R Software szervezésében

Az R&R Software idén harmadik alkalommal látta vendégül a Motiondata-Vector partnerországok képviselőit Ausztriából, Németországból, Svájcból, Horvátországból, Szlovéniából, Szerbiából és Lengyelországból.

Idén Veszprém, mint Európa kulturális fővárosa adott otthont a rendezvénynek.

Az R&R Software több, mint 20 éve meghatározó informatikai beszállítója a gépjárműiparnak. Saját fejlesztésű informatikai megoldásaival integrálja a MoVec Car Dealer Package (CDP) megoldását.

A „Car Dealer Package – CDP” közel 15 ezer felhasználóval az egyik legjelentősebb, Közép-Európában is használt gépjármű márkakereskedői működést támogató informatikai rendszer. A CDP gyártója az ausztriai Motiondata-Vector (MoVec) cég, mely összefogja a gyártói, valamint az egyes országok, régiók igényeit is, így a CDP szinte minden jelentős gépjárműgyártó és forgalmazó márka rendszereihez rendelkezik integrációs felülettel. Az R&R Software lokalizációs szolgáltatásának köszönhetően magyar nyelven elérhető, természetesen teljesíti a törvényi szabályozásokat is.

A képen a konferencia résztvevői láthatók

 

Az R&R Software 2001 óta támogatja a CDP magyarországi felhasználását, integrálva a saját fejlesztésű vállalatirányítási, valamint értékesítés támogató rendszereivel. A gépjárműipari folyamatok nem képzelhetők el leányvállalti vagy magánimportőri szereplők nélkül. Az R&R Software széleskörű automotive tapasztalatait és szoftvereit jelentős márkaképviseletek, flottakezelők és gépjármű finanszírozással foglalkozó szervezetek is igénybe veszik.