Az R&R Software Termeléskövetési rendszert fejlesztett a világ egyik vezető baromfitenyésztő vállalata számára
2022-06-10
Tanuláshoz szükséges szoftverekkel telepített laptopokat kapnak hátrányos helyzetű diákok
2022-09-09

Két év után újra megrendezik a György Ádám Kastélyakadémiát Pomázon, amelynek nyitókoncertjén György Ádám zongoraművész saját improvizációit hallhatjuk

A koncertet a Teleki-Wattay Kastélyban tartják meg 2022. július 4-én.

György Ádám eddigi pályafutása során számos sikeres szólózongoraestet tudhat maga mögött szerte a világon: a zongoraművész a New York-i Carnegie Hall rendszeres fellépője, a 2012-es labdarúgó-Európa-bajnokság megnyitóján Chopin Vihar etűdjét játszotta, amit több mint 300 millióan kísértek figyelemmel a televízió képernyője előtt világszerte. Többmilliós követőtáborával a közösségi médiában a világ egyik legnépszerűbb klasszikus művésze. A Liszt Ferenc-díjas és Steinway művész 25 évesen alapította meg saját iskoláját a György Ádám Kastélyakadémiát, amely mára az egyik vezető tehetséggondozó Akadémiává nőtte ki magát. A Kastélyakadémián a pandémia miatt az elmúlt két évben személyes részvételre nem volt lehetőség, viszont idén újra a világ minden tájáról érkeznek hazánkba fiatal tehetségek.

Az R&R Software Zrt. fontosnak tartja a művészetek és az oktatás támogatását, a magyar kultúra népszerűsítését. A 2012-ben létrehozott Ösztöndíjának köszönhetően magyar tehetségek is évről-évre részvételt nyerhetnek a mesterkurzusra. Az R&R Software Ösztöndíj nyertese neves és elismert művészek mentorálása alatt fejlesztheti képességeit: az Ösztöndíjat korábban több alkalommal is elnyerő Kovács Gergely zongoraművész számos magyar és nemzetközi elismerésben részesült már: 2021-ben a Liszt Ferenc Nemzetközi Zongoraverseny 3. helyezettje lett, a pandémia előtt pedig szólókoncertet adott a New York-i Carnegie Hall-ban.

A fiatal tehetségeknek további sikereket kíván az R&R Software!