Két év után újra megrendezik a György Ádám Kastélyakadémiát Pomázon, amelynek nyitókoncertjén György Ádám zongoraművész saját improvizációit hallhatjuk
2022-07-01
2022. október 5. és 9. között rendezik meg a New York Liszt Ferenc Nemzetközi Zongoraversenyt a Carnegie Hall Nagytermében
2022-10-04

Tanuláshoz szükséges szoftverekkel telepített laptopokat kapnak hátrányos helyzetű diákok

Az R&R Software támogatásával a Regőczi Alapítvány a legújabb Microsoft szoftverekkel telepített és előkészített számítógépekkel segíti a Koronavírus miatt árván maradt gyermekek tanulmányait.

A Regőczi Alapítvány célja, hogy hosszútávú és személyre szabott gondoskodást biztosítson azoknak a gyermekeknek, akik a világjárvány idején elvesztették egyik vagy mindkét szülőjüket. Az Alapítvány olyan támogatást kíván biztosítani, amely megoldást jelenthet mindaddig, amíg a gyermek nagykorú lesz, vagy befejezi a tanulmányait, munkába áll és képes saját magáról gondoskodni.

Az R&R Software 2021-ben Karácsony alkalmával a koronavírus-járvány miatt árván maradt gyermekeket támogatta a Regőczi Alapítványon keresztül. Az Alapítvány felkérésére az R&R Software segített beszerezni a tanulók számára a jogtiszta, legújabb Microsoft szoftver licenceket, szakemberei elvégezték a szoftverek telepítését, beállítását.