Ügyfél-elégedettség 2021
2022-05-26
Két év után újra megrendezik a György Ádám Kastélyakadémiát Pomázon, amelynek nyitókoncertjén György Ádám zongoraművész saját improvizációit hallhatjuk
2022-07-01

Az R&R Software Termeléskövetési rendszert fejlesztett a világ egyik vezető baromfitenyésztő vállalata számára

A globális piaci működésű baromfitenyésztő vállalat termelési és logisztikai munkafolyamatait támogató digitális megoldást fejlesztett és állított üzembe sikeresen az R&R Software. A megoldás használatával a felhasználók elektronikusan, mobil táblagépeken, QR kódos azonosítás alkalmazásával hajtják végre a terméknyilvántartáshoz és nyomonkövetéshez kapcsolódó feladataikat.

A termeléskövetési rendszer központi szerver alapú megoldás, amely biztosítja a keltető üzem szakemberei számára a valós idejű készlet- és logisztikai információkat, támogatja a keltetés-tervezést, gyorsabb beavatkozást tesz lehetővé a folyamatokba, ezáltal jelentősen javítva a vevői igények kiszolgálásának minőségét, illetve elősegíti az elvárt adatszolgáltatási kötelezettségek egyszerűbb teljesítését is.

Az éles üzemben alkalmazott termeléskövetési rendszer a cég telephelyein és központi keltető üzemében is elérhető, elsősorban táblagépekre telepített alkalmazás használatával, amely hálózati lefedettségtől függően offline és online üzemmódban is működik. Szükség esetén szinte minden munkafolyamat böngészőben futtatható web felületen is végrehajtható. A keltetőüzemben a tervezési, ellenőrzési és riportolási feladatokat egyedileg kialakított, felhasználóbarát web felületek biztosítják.

A rendszerben kiemelt szerepe van a QR kód alapú azonosításnak. A munkafolyamatok során a felhasználók tableten, vonalkód olvasással rögzítik az adatokat, így megszűnik a folyamatok utólagos adminisztrációja, ezáltal jelentősen csökken a felhasználói hibázás lehetősége. A rendszer használatával hatékonyabbá válik a működés, azonnali információszolgáltatás biztosított az irányítás részére.

A projekt a funkcionális specifikáció (FS) elkészítésével indult, amelyben az R&R Software összefoglalta az ügyféligényeket, feladatokat, felelős személyeket és az ütemtervet. Az előkészítő szakaszt követően elindult az informatikai platform kialakítása, az ügyfél egyedi igényeire szabott szoftver fejlesztése. Először a telepeken használt funkciókat, majd több lépésben a keltetőüzemi rendszerkomponenseket telepítették az R&R Software szakemberei. A tesztelési környezetbe telepített megoldásokat szakmai konzultációk keretében ismertették a kulcsfelhasználókkal a kijelölt szakértők. Az egyeztetéseket követte a működés tesztelése az ügyfél kulcsfelhasználói részéről, amelynek eredményei alapján az R&R Software kialakította a végleges verziót. A következő fázisban a kulcsfelhasználók megkezdték a munkavállalók oktatását. A sikeres oktatást követte a szoftver éles üzemi használatba vétele, amelyhez az R&R Software kiemelt támogatást nyújtott. A projektzárást követően a rendszer karbantartást és a kulcsfelhasználói támogatást is az R&R Software vállalta.

A visszajelzések alapján a vállalat elégedett a szállított megoldással, a felhasználók munkáját megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a Termeléskövetési rendszer, így a rendszer továbbfejlesztésével kapcsolatban felmerült igények megvalósítása terén is várható további együttműködés. Az R&R Software minőségpolitikájának fókuszában az ügyfelek elégedettsége áll: a cég évek óta magasan az iparági átlagot meghaladó, 80% feletti összesített eredménnyel teljesít a felméréseken.