Budapest Business Journal – R&R Software interjú
2014-09-09
Oracle In-Memory technológia
2014-09-26

Jövedéki termékek kezelése a cDMS csomagban

Új funkcióval bővült az R&R Software gépjármű márkakereskedőket és szervizpontokat kiszolgáló megoldása.

Az R&R Software cDMS csomagja számos hazai gépjármű márkakereskedés és szervizpont igényeit szolgálja ki iparág-specifikus vállalatirányítási, pénzügyi, ügyfélkapcsolati és vállalati mobilitáskomponenseivel. A széles funkciópaletta mellett a cDMS csomag több gépjárműgyártó informatikai rendszeréhez kulcsrakész integrációs adatkapcsolattal, és többük ajánlásával is rendelkezik. A cDMS csomag zárt és nyomonkövethető módon biztosítja a munkafolyamatok irányítását, támogatását és ellenőrzését.

A folyamatos, ügyfél-visszajelzéseket és igényeket figyelembe vevő fejlesztési törekvések eredménye a legújabb cDMS funkció, amellyel a rendszer képes kezelni és támogatni a viszonteladói olajértékesítést. A rendszerben támogatott eljárás a jövedéki besorolás alá eső ásványolaj-termékek belföldi és export viszonteladói kereskedelmére előírt törvényi követelmények teljesítését is automatizálja a vonatkozó jogszabályi előírások szerint:

• Teljesíti a nyilvántartási és bizonylatolási kötelezettségeket a vámszerv által előírt követelményeknek megfelelően, belföldi és export kereskedelemre vonatkozóan is.

• A papír alapú nyilvántartást elektronikus dokumentálással váltja ki.

oil_warehouse

 

Az R&R Software folyamatosan dolgozik termékei és szolgáltatásai minőségének fejlesztésén – az utóbbi időszakban számos sikeres projektet és beruházást zárt le: