Átfogó, multiplatform megoldás az elektronikus számla-adatszolgáltatás teljesítésére
2018-05-15
Ügyfél-elégedettség 2017
2018-07-09

Idén 10. alkalommal rendezik meg a György Ádám Kastélyakadémiát Pomázon

2012 óta magyar növendékek is részt vesznek az Akadémián az R&R Software Zrt. támogatásával.

 

Az immáron 10 éve töretlen sikerű Akadémiára a világ minden tájáról érkeznek tehetséges fiatal zongoraművészek és neves professzorok. Az R&R Software 2012-ben létrehozott Ösztöndíjának köszönhetően magyar növendékek is részvételt nyerhetnek a Kastélyakadémiára. A kurzus során minden hallgatónak lehetősége nyílik tanulni György Ádám zongoraművésztől, Prof. Nádor Györgytől és Dr. Réti Balázstól, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanáraitól. Az Ösztöndíjról bővebben ide kattintva olvashat.

A képen György Ádám és tanítványa látható

György Ádám eddigi pályafutása során számos sikeres szólózongoraestet tudhat maga mögött szerte a világon. A művész idei tavaszi világ körüli turnéja folyamán ellátogatott 3 kontinens 7 országába, számos városába. A turné során előadásait Amerikában, Mauritiuson, Szingapúrban, Indonéziában, Taiwanban, Japánban és Vietnámban is élvezhette a nézőközönség.

A magyar komolyzenei élet figyelemreméltó tehetségeként elért hazai és nemzetközi sikerei, valamint zenei örökségünk népszerűsítését szolgáló művészete elismeréseként a művész 2016. márciusában átvehette Áder János Köztársasági Elnök által adományozott Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést.

A György Ádám Kastélyakadémia az idei évben a művész zongoraestjével nyitja kapuit július 2-án, így a magyar komolyzenét kedvelők élőben is megtekinthetik előadását. A tíz napos kurzus méltó lezárásaként a fiatal tehetségek július 12-én ünnepélyes zárókoncerten mutatják majd meg fejlődésüket.