A globális járványhelyzet mellett digitális eszközökkel tartják meg a György Ádám Kastélyakadémiát
2020-07-31
Lezárult a FusionR CRM SFA és TeleSales komponenseinek bevezetése a Z+D Kft.-nél
2020-09-24

Gyakorlati felsőoktatási képzés az R&R Software Zrt-nél

2020. szeptemberétől a BME Villamosmérnöki Karán induló üzemmérnök-informatikus kooperatív képzés keretein belül 5 fő hallgató kezdi meg szakmai gyakorlatát az R&R Software-nél

 

Az R&R Software a járvánnyal sújtott időszak alatt is azon dolgozik, hogy termék- és szolgáltatás-színvonalának folyamatos fejlesztése, ügyfeleinek minőségi kiszolgálása és ügyfélkörének bővítése mellett stabil, magas hozzáadott értéket teremtő munkahely maradjon. Amellett, hogy a COVID-19 járvány jelentős gazdasági visszaesést eredményez, a válság-helyzet következtében kialakuló tapasztalatok még inkább rávilágítanak arra, hogy szükséges a gazdaság digitalizálása; nem csak a hazai gazdaság versenyképessége, hanem pusztán a fenntarthatósága miatt is, amelyhez elengedhetetlen a jól képzett informatikai munkaerő.

Az R&R Software maximálisan támogatja a magas minőségű hazai felsőoktatás gyakorlatias koncepcióját – különösképp az informatikai és gazdasági területeken -, hiszen jelenleg is ezrével hiányoznak informatikusok a munkaerő-piacról.

Az R&R Software 2020. áprilisában együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki Karával az üzemmérnök-informatikus (Bprof) kooperatív képzésre vonatkozóan, amelynek keretein belül a cég FusionR üzletága 2020-2021. tanévben 5 fő egyetemi hallgatót fogad gyakorlati képzésre. A több hónapos előkészítő munka után az üzletágvezetők 2020. júniusban kiválasztották a gyakorlati pozíciókra alkalmas hallgatókat.

Az R&R Software FusionR üzletágának mentorai felkészültek a hallgatók fogadására, akiknek több területen is lehetőségük nyílik a fejlődésre. A FusionR BI (Üzleti Analitika) üzletág 1 fő hallgatót fogad, aki a legmodernebb üzleti analitikai megoldások területén fejlődhet. A FusionR EB/EM (Vállalati Mobilitás) üzletág 2 fő hallgatót fogad, akik mobil alkalmazások és a hozzájuk kapcsolódó szerveroldali alkalmazások fejlesztésének területén nyerhetnek tapasztalatot, a FusionR SWP (Vállalati Üzleti Alkalmazások) csoportba felvett gyakornokok pedig átfogó ismeretet szerezhetnek az üzleti élet számos területére fejlesztett és szállított megoldásokról, mint például a vállalatirányítási rendszerek (ERP), valamint a közmű-szolgáltatói és telekommunikációs szolgáltatói számlázási rendszerek (UTI, BSS).