Fimosz gyűlés
R&R Software a FIMOSZ gyűlésen
2012-11-26
EDM computer
Egyszerűsödik az elektronikus számlázás 2013-ban
2012-12-03

Fenntartható fejlődés

IBM FlexSystem

Nagyértékű beruházásba kezdett az R&R Software a szoftverminőség fejlesztése érdekében.

„Az R&R Software minden lehetőséget megragad a szoftverminőség jelentőségének hangsúlyozására, valamint a partnereink számára fejlesztett rendszerek minőségének garantálására.” – nyilatkozta Rozenberszki Zsolt, az R&R Software értékesítési igazgatója pár hónappal ezelőtt a FrontEndART forráskód-minősítő eszközének bejelentésekor. Az R&R Software azonban nem csak a tesztelésben és az iparági validációban volt első: a végleges terméket is elsőként építette be munkafolyamataiba.

flexchassis

A szállított megoldások minőségének és fenntarthatóságának fejlesztése érdekében üzembe álló rendszer komoly számítástechnikai erőforrás-igényekkel rendelkezik, amelyek kielégítésére az R&R Software meglévő szerverparkja szűkösen lett volna elegendő. Gondosan megfontolt döntés eredményeképp az R&R Software pályázati források bevonásával tízmilliós nagyságrendű beruházást hajt végre, amelynek keretében nagyteljesítményű kiszolgálókkal és storage eszközökkel bővíti az automatizált kódminősítő folyamatos futtatásához, a teszt lefedettség méréséhez, valamint a képződő mérési adatok tárolásához szükséges kapacitást.

storewize

Az R&R Software minőségi elvárásainak megfelelő, a meglévő információtechnológiai infrastruktúrájába illeszkedő hardvert keresett. A kérdésre a 21 év alatt kialakult, jól működő IBM partneri kapcsolat adta meg a választ IBM Flex System kiszolgálók és IBM StoreWize háttértárak formájában, amelyekkel évekre előre garantálható a rendszer biztos üzemelése.