Sikerrel zárult az 5. György Ádám Kastélyakadémia
2013-08-24
Üzleti intelligencia tetszőleges mobil platformokon
2013-09-11

Bővül a cDMS gépjármű márkakereskedői csomag

gepjarmuvek

Újabb gyártói adatkapcsolatok váltak elérhetővé a Vector CDP-re épülő megoldásban.

Mind a gépjármű-márkakereskedők, mind pedig az importőrök részére egyre fontosabb, hogy a gépjármű-javításhoz és értékesítéshez szükséges technológiai és kereskedelmi információ azonnal hozzáférhető legyen. Emiatt a támogató informatikai rendszereknek gyors, egységes működésűeknek és naprakészeknek kell lenniük, amihez elengedhetetlen a gépjárműgyártói rendszerekkel való zárt adatcsere és információ-visszacsatolás.

Az az Európa-szerte széles körben használt CDP szoftvercsomag, és az R&R Software arra épülő cDMS gépjármű márkakereskedői megoldása számos gyártói rendszerhez kínál integrációs felületet – köztük a Renault, a Ford, a Citroen, a Peugeot, a Toyota, a Nissan és a FIAT felé is. A CDP-t fejlesztő osztrák Vector munkájának köszönhetően az alábbi interfészek bővültek új funkciókkal, valamint esetek át verziófrissítésen és gyártói tesztelésen:

• Ford

• Renault / Dacia

Az új verziók, illetve frissítések elérhetők az R&R Software kínálatában.

Az R&R Software cDMS márkakereskedői csomagja számos hazai gépjármű-márkakereskedés és szervizpont részére nyújt teljes, vállalati működést lefedő és támogató informatikai megoldást.