gepjarmuvek
Bővül a cDMS gépjármű márkakereskedői csomag
2013-09-06
Rozenberszki Zsolt
A 9 leggyakoribb hiba, amelyet a cégek vállalatirányítási rendszer bevezetésekor elkövetnek
2013-09-24

Üzleti intelligencia tetszőleges mobil platformokon

Napjaink üzleti informatikájában egyre gyakrabban jelenik meg a vállalati mobilitás igénye – a terepen dolgozó munkatársak mellett a vezetőségnek is hasznára válik, ha nem csak az asztali számítógéppel és a hordozható munkaállomással férhetnek hozzá az üzleti alkalmazásokhoz.

Az Oracle BI (üzleti intelligencia) megoldása élen jár a mobilitást kiszolgáló fejlesztésekben: az újonnan megjelent „Self-Service Mobile Analytical Application Design Tool” segítségével egyszerűen alakíthatók ki mobil megjelenésre optimalizált, HTML5 technológiát alkalmazó interaktív vezetői jelentések. E központilag összeállított, interaktív „dashboard” felületek tetszés szerint megtekinthetők Androidot, iOS-t, BlackBerry OS-t, Windows Phone-t, vagy épp Windows RT-t futtató eszközökről a beépített internet-böngésző használatával, így biztosítva a platform-függetlenséget, minimalizálva a paraméterezés és a karbantartás munkaigényeit. Az új eszköz és funkciói az „Oracle BI Mobile HD” licenc birtokában vehetők igénybe, amely a fenti, platform-független lehetőségen kívül – plusz funkcióként – natív alkalmazást is kínál iOS-t futtató készülékekhez.

BI-mobile-image

 

A platform-független mobil üzleti intelligencia megoldás az R&R Software kínálatában is elérhető.

Az R&R Software több mint tíz éve szakértője az iparág-specifikus üzleti intelligencia (BI), vállalati teljesítmény-menedzsment (EPM) és prediktív analízis (PA) megoldásoknak. Számos iparág szereplői részére – köztük gyártói és kereskedelmi tevékenységgel foglalkozó, valamint közüzemi, energetikai, telekommunikációs és pénzügyi szolgáltató cégek egyedi folyamataihoz is – rendelkezik kulcsrakész megoldással. E szakértelmet számos sikeres referencia igazolja.

Az R&R Software vállalati mobilitást kiszolgáló megoldásairól ezen az oldalon olvashat részletesen.