R&R Software – a Technológia a Társadalomért alapítvány támogatója
2017-08-02
World Export Development Forum Budapesten
2017-11-06

Az R&R Software megújította Oracle partneri együttműködését

Az R&R Software továbbra is Oracle Gold partner.

 

Az R&R Software közel 20 éve az Oracle Magyarország hivatalos partnere, az Oracle Partner Network tagja. Az R&R Software jelentős, Oracle termékekkel kapcsolatos fejlesztői és szakértői szaktudással rendelkezik: tapasztalatai az Oracle Database, az Oracle üzleti analitika szoftverek, valamint az Oracle Cloud kapcsán kiemelkedőek, melyeket számos ügyfélnél sikerrel implementált és üzemeltet.

Az R&R Software továbbra is kínál Oracle technológiákra és szolgáltatásokra épülő Cloud és on-premise megoldásokat ügyfelei részére –

Meghatározó hazai Oracle kompetenciaközpontként az R&R Software törekszik a folyamatos technológiai fejlődésre, továbbá termék- és szolgáltatás-portfóliójának kiterjesztésére.

Termékeibe integrálva innovatívan alkalmazza az Oracle Cloud szolgáltatásait: KKV és nagyvállalati ügyfelei részére egyaránt kínál alacsony kezdeti beruházású, egyszerűen tervezhető fenntartási költségű felhő szolgáltatásokat – emellett pedig saját, mindennapi működését támogató rendszerek üzemeltetéséhez is felhasználja.

A 2017-es év – a digitalizáció korszakának jegyében –  a Cloud széles körű térnyeréséről szól. Az R&R Software törekvéseit és elért eredményeit az Oracle 2017-ben „Innovációs díjjal” jutalmazta.

További információ a linkre kattintva érhető el: https://rrsoftware.hu/az-rr-software-nyerte-az-oracle-innovacios-dijat/

 oracle kép_edited