Infotér Konferencia 2013
2013-11-25
Ügyfél-elégedettség 2013
2014-03-07

Vállalatirányítás márkakereskedőknek: Renault ajánlással

Az R&R Software által forgalmazott CDP márkakereskedői alkalmazás ismét megkapta a Renault Hungária tanúsítványát.

Az R&R Software több mint tíz éve kínál integrált vállalatirányítási és ügyfélkapcsolati rendszereket Renault és Dacia gépjármű márkakereskedők és szervizpontok részére. Erre az időre tehető a Renault és a Dacia hazai importőrével, Renault Hungáriával való együttműködés kezdete, amelynek keretében számos projekt és fejlesztés valósult meg sikeresen: például az egységes garanciális igényeket dokumentáló- és elszámoló rendszer bevezetése, illetve vezető készletgazdálkodási módszerek meghonosítása.

renault_tanusitvany_magyar_webre

 

Az R&R Software cDMS gépjármű márkakereskedői megoldásának alapját képező Car Dealer Package több nemzetközi és hazai tanúsítási eljáráson felelt már meg a Renault által támasztott funkcionális és módszertani követelményeknek.

A jelenlegi, kibővített funkciókat értékelő minősítési eljárás 2013 első felében kezdődött azzal a stratégiai céllal, hogy a márkakereskedői rendszerek működését az eddigieknél szorosabbra fűzze a gyári Renault és Dacia alkalmazásokkal: ezzel eredményesebbé téve a gépjárművek életciklus-követését.

A sikeres pilot fázist követően Renault Hungária kibocsátotta a megújított tanúsítványt a 2014 – 2015 időszakra. Az érvényes tanúsítvány alapján az R&R Software által forgalmazott CDP (Car Dealer Package) megfelel a Renault által támasztott legújabb integrációs, funkcionális és módszertani követelményeknek.

renault_tanusitvany_atadas_webre

A képen Maróthy Miklós, a Renault Hungária Kft ügyvezető igazgatója adja át a szoftver megfelelőségét igazoló tanúsítványt Rozenberszki Zsoltnak az R&R Software Zrt értékesítési igazgatójának és Bognár András DMS üzeletágvezetőnek.

 

 

„A minősítés megszerzéséhez szükséges feladatokat a Renault Hungária Kft. felkészült munkatársai nagyban segítették, amelyet ezúton is köszönünk”- mondta el a tanúsítvány átvételekor Rozenberszki Zsolt, az R&R Software értékesítési igazgatója.