Zökkenőmentes platformváltás a Törley Pezsgőpincészet Kft.-nél
2023-03-03
A Suzuki Info alkalmazás lehetővé teszi a gyors és közvetlen, okostelefonos kommunikációt a Magyar Suzuki Zrt. és munkatársai között
2023-03-29

Sikeres FusionR ERP bevezetés az RN Hungary Kft-nél

Az RN Hungary Kft. (korábban Renault Hungária Kft.) 2001. óta az R&R Software ügyfele, az autóipari megoldások, köztük a cDMS márkakereskedői csomag használója.

Az RN Hungary Kft. a Renault, a Dacia és az Alpine márkák magyarországi vezérképviselete. A cég az autókereskedelemmel és mobilitási szolgáltatások nyújtásával foglalkozó AutoWallis Csoport és az AutoWallis Caetano Holding Zrt. tulajdonába került; a jövőben közösen fejlesztik a három márkát Magyarországon. Az importőri tevékenységet továbbra is az RN Hungary Kft. munkatársai végzik, ugyanakkor az AutoWallis és a Salvador Caetano Group pozíciójára, tőkeerejére és innovációs képességére, valamint a tapasztalt márkakereskedői hálózatára alapozva kívánják növelni a márkák piaci pozícióját és népszerűségét, valamint az eladási darabszámokat.

A változások eredményeként az RN Hungary Kft. teljes működését lefedő magánimportőri rendszer bevezetése mellett döntött, melynek részét képezi a FusionR ERP vállalatirányítási rendszer, amely integrált, átfogó és testreszabott, iparág-specifikus funkciókat és képességeket biztosít a cég működésének támogatására.

A projekt megvalósítását előzetes igényfelmérést, sikeres ajánlatadást és szerződéskötést követően az R&R Software 2022. júniusában kezdte meg. Az első mérföldkő során az R&R Software a FusionR ERP rendszer alapverzióját implementálta, majd a második mérföldkő során a járműipar-specifikus egyedi FusionR fejlesztésekre és a FusionR integrációs fejlesztésekre került sor. A harmadik mérföldkő az éles üzemi átállást követő feladatok elvégzéséről szólt, mint például a folyószámla és a főkönyvi egyenlegek migrációjáról.

A bevezetett FusionR ERP megoldás olyan funkciókat lát el a magyar számviteli törvények figyelembevételével, mint a vevői és szállítói számlák kezelése és könyvelése, a hó végi készletkönyvelés kezelése; valamint kezeli az azonnali beszedési és utalási megbízásokat, átveszi az MNB napi árfolyamadatokat, és továbbítja azokat az Importőri rendszer felé.

A projektet 2022. novemberében zárta sikeresen az R&R Software, amelyet karbantartási és támogatási időszak, valamint további fejlesztések követnek.