FusionR Utility sikerek a hazai közműszolgáltatói piacon
2010-02-18
Az Oracle Hungary kiemelkedő partnereit díjazta: az év középvállalati technológiai partnere az R&R Software
2010-03-22

Sikeres cDMS bevezetés a magyarországi Citroën gépjármű márkakereskedői hálózatban

Az R&R Software cDMS üzletága további márkával bővítette a jelenleg is széles körben használt gépjármű márkakereskedői vállalatirányítási megoldásának felhasználói körét.

Az eddigi Renault, Dacia, Ford, Nissan, Hyundai, Suzuki márkák mellett, 3 magyarországi márkakereskedés vezette be vagy bővített a tevékenységét a Citroën márkával.

A cDMS a legtöbb márkához rendelkezik csatoló felülettel, így a bővítés és az új tevékenység bevezetése, az ehhez kapcsolódó kontrolling és munkafolyamatok könnyen és gyorsan testre szabhatók. A cDMS több márkás – több telephelyes támogatást nyújt, így azon kereskedések részére, akik a Citroën márka képviselete előtt is cDMS felhasználók voltak nem jár új bevezetéssel, csak a Citroën specifikus illesztések használatba vételével. A cDMS teljesíti a Citroën által elvárt követelményeket.

A magyarországi Citroën márkakereskedők közül eddig a „Meszlényi-Autó” Kft., a Kaposvár-Car Kft., valamint a Sziko Petrol Kft. használja a cDMS-t a Citroën márkához kapcsolódó folyamatok kezelésére.