Széleskörű szakmai és nyelvi képzés EU támogatással
2010-01-11
Sikeres cDMS bevezetés a magyarországi Citroën gépjármű márkakereskedői hálózatban
2010-03-05

FusionR Utility sikerek a hazai közműszolgáltatói piacon

Az R&R Software két FusionR Utility projektet nyert el és indított 2010 elején. Az új bevezetések mind a kisvállalati, mind a nagyvállalati víziközmű szolgáltatói körben igazolják a FusionR Utility rugalmasságát és testreszabhatóságát.

A Péceli Vízmű-, Csatornamű és Városfejlesztési Kft. integrált vállalatirányítási, pénzügyi és számviteli komponensekkkel kiegészített FusionR Utility megoldását előreparaméterezve, iparági gyakorlatoknak megfelelő beállításokkal szállítja az R&R Software. Az előreparaméterezett rendszer bevezetése lehetővé teszi a gyors és költséghatékony bevezetést. A Péceli Vízmű számára kialakított rendszer 10 felhasználó illetve 10.000 szolgáltatási pont kiszolgálását támogatja.

A Pannon-Víz Zrt. közbeszerzési eljárás keretében keresett ügyfélszolgálati és számlázási megoldást, melynek integrálódnia szükséges az SAP vállalatirányítási rendszeréhez. Az R&R Software FusionR Utility rendszerével vállalati szintű integrált megoldást szállít, melyben a Pannon-Víz Zrt. egyedi követelményei szerinti válllati folyamatok kerülnek kialakításra, minőségbiztosított, mintegy 15 hónapos rendszerbevezetési projekt keretében. A Pannon-Víz Zrt. esetében a FusionR Utility 160.000 fogyasztó részére támogatja az ügyfélszolgálati, értékesítési, számlázási és követeléskezelési tevékenységet.