Az R&R Software megszerezte a Ford DCS minősítést
2011-09-15
Sikeresen zárult a megújító ISO 9001:2008 audit
2011-11-30

R&R Software előadás az MFOR Logisztikai kontrolling konferencián

Mutatók, költségek és adatok, mint a vállalati fejlődés sikertényezői.

A Menedzsment Fórum őszi (2011. október 25.) logisztikai konferenciájának témája a logisztikai kontrolling. A konferencia apropója az a felismerés, hogy vannak olyan működő vállalati megoldások – mind módszertani, mind eszköz szempontból – amellyel egy vállalat élesebb szemmel tud rálátni a logisztikai folyamataira, hamarabb és pontosabban felismeri a hiányosságokat, illetve a fejlesztési lehetőségeket. Mindebből végül az következik, hogy pontosabban szállít majd a vevőinek, jobb alkupozíciója lesz a beszállítóival, javul a készletmenedzsmentje, és a raktárkihasználtsága és még számos előnyt felsorakoztathatnánk.

A konferencián különböző iparágak vezető vállalatai osztják meg működő gyakorlataikat a résztvevőkkel, számos vállalatot látott, tapasztalt tanácsadók beszélnek a gyakorlatban is kipróbált logisztikai kontrolling technikákról, mutatószámokról, megoldásokról.

Az R&R Software színeiben Szabó Gábor, az üzleti intelligencia üzletág vezetője tart előadást, amelyben a logisztikai kontrolling informatikai kihívásait elemzi. A résztvevők képet kaphatnak az informatika logisztikai kontrollingban elfoglalt szerepéről, megismerhetik az logisztikai kontrolling megoldások tipikus felépítéseit. Szó lesz arról, hogy melyek az logisztikai kontrolling megoldások kialakításának best-pactrice lépései, az egyes pontokon milyen feladatokkal, kihívásokkal kell szembenézni felhasználói, megrendelői oldalon.

Részletes információ a konferenciáról: itt.

 

Rendkívüli kedvezmény!

Amennyiben jelentkezését az R&R Sofware Zrt-n keresztül adja le, 25% kedvezményben részesül a részvételi díjból. A jelentkezéseket Fehér Zoltánnál lehet leadni, a zoltan_feher@rrsoftware.hu e-mail címen. További kedvezmény, hogy az első 3, R&R Software-n keresztül jelentkező ingyenesen vehet részt a konferencián.