Távmunka-támogatás a cDMS megoldáshoz
2011-09-12
R&R Software előadás az MFOR Logisztikai kontrolling konferencián
2011-11-20

Az R&R Software megszerezte a Ford DCS minősítést

DCS szolgáltatást csak a Ford által minősített szolgáltatók nyújthatnak. Mivel az R&R Software több Ford márkakereskedés részére is szállít DMS-t, így lehetősége nyílt a szolgáltatásainak kiterjesztésére.

Az R&R Software 2008-ban vezetette be a CDP és VERK/400 integrációjával kialakított Ford specifikus DMS megoldását az egyik legnagyabb budapesti székhelyű Ford márkakereskedésnél, a Petrányi-Autó Kft-nél.  A sikeres bevezetést követően az R&R Software újabb jelentős Ford megrendelést kapott. A szintén több telephellyel és márkával foglalkozó dél-magyarországi régiós Ford kereskedés, az FX Autóház Kft, a Nyitrai csoport tagjaként döntött a CDP alapú DMS bevezetése mellett.

A Vector CDP (Car Dealer Package) megoldása 2008-ben szerezte meg a Ford nemzetközi tanúsítványát, mely alapján a CDP teljesíti a Ford által elvárt gyári integrációkat.

Az R&R Software nem csak a CDP és VERK/400 használatához kapcsolódó tevékenységekhez nyújt szakértői támogatást, hanem a szolgáltatási csomagját bővítve, a márkaspecifikus folyamatok támogatásához is.

A DCS (Dealer Connectivity Support) a Ford és márkakereskedései közötti „kommunikáció”. A folyamat része a szükséges gyári adatbázisok rendszeres frissítése, az alkatrészrendelés és szállítás, valamint a Ford által használt speciális alkalmazások használatához kapcsolódó hotline.

Az R&R Software tavaly indította a Ford DCS minősítési folyamatot. Az R&R Software DMS ügyfélszolgálatára beérkezett DCS igények kezelését a Ford folyamatosan nyomon követte.

Több hónapig tartó eljárás után a Ford 2011 szeptemberben adta ki az igazolást, hogy az R&R Software DCS szolgáltatása megfelelt a Ford elvárásoknak, így az R&R Software a legújabb hazai Ford DCS szolgáltató.