Ismét kimagaslók az R&R Software 2010-es ügyfél-elégedettségi mutatói
2011-01-18
Nagysikerű TETRA World Congress Budapesten
2011-05-27

R&R Software által szállított EPM megoldás bemutatása az Oracle HOUG konferencián

Idén 15. alkalommal kerül megrendezésre HOUG Konferencia, a hazai informatikai piac meghatározó rendezvénye.

A 15. HOUG Konferencia és Oracle Enterprise Cloud Summit áttekintő képet nyújt a vállalatok számára az információs technológia szerepéről és hatásáról, az Oracle innovatív megoldásairól.

A HOUG (Hungarian Oracle User Group) konferencia idén Egerszalókon kerül megrendezésre március 28 és 30-a között.

A résztvevők előadásokat hallhatnak az IT piac aktuális trendjeiről, a felhasználók beszámolnak az Oracle termékeihez kötődő sikeres projektekről, többek között az Erste Bank Hungary kontrolling vezetője beszél az R&R Software által szállított tervező megoldásról.

Az Erste Group a Hyperion Planning-et használja nyolc országra kiterjedő, konszolidált tervezési feladatainak támogatására. Az előadásban az Erste Bank Hungary kontrolling osztályvezetője elmondja tapasztalataikat a Hyperion Planningről, bemutatja, milyen előnyökkel jár a központi, integrált tervezőrendszer használata a korábbi, Excel táblákra épülő, manuális tervezéshez képest.

Az R&R Software az Oracle arany szintű technológiai és alkalmazás partnere, vezető szerepe van az Oracle alapú vállalati teljesítmény menedzsment rendszerek (EPM) szállításában.

A konferencián való részvétel feltételei, illetve annak tervezett programja megtekinthető itt.