sopron holding
Sopron Holding Vagyonkezelő Zrt.
2015-02-19
BISZ Központi Hitelinformációs Zrt.
2014-12-25

 

A TRILAK Festékgyártó Kft. 2007 óta használja az R&R Software FusionR SFA mobil területi képviselői (CRM) rendszerét, amelyet 2012-ben frissítettek a legújabb, Android eszközöket alkalmazó kiadásra. Az R&R Software szakértői 2014-ben fejlesztettek egyedi, a TRILAK által használt ERP rendszerhez integrált B2B (business to business) webshopot, amelyen keresztül a kiskereskedők készlet- és termékinformációhoz juthatnak, rendeléseket adhatnak le, követhetik azok státuszát, valamint megtekinthetik a számlázási és szállítási információkat.

A fenti megoldásokat az R&R Software 2014 óta Cloud konstrukcióban, PaaS – azaz platform mint szolgáltatás – üzemeltetéssel biztosítja a TRILAK részére.

 

FusionR SFA mobil értékesítés-támogató és CRM rendszer bevezetése a TRILAK Kft. részére

A TRILAK Festékgyártó Kft. az egyik legismertebb hazai cég. Elsődleges tevékenysége fedőfestékek, alapozók és lakkok gyártásából áll, amelyeket a cég értékesítési területekre bontva, saját raktáraiból árul területi képviselők segítségével. A TRILAK 2007-től használta az R&R Software FusionR SFA mobil üzletkötői rendszerét Windows Mobile alapokon, amelyet 2012 áprilisában cserélt le a korszerűbb, Android eszközöket támogató verzióra.

A TRILAK Samsung Galaxy Note készülékeket használ folyamatai támogatására, amelyeken az előző, Windows Mobile készülékeken futó verzió adatainak és funkcióinak teljes átemelése mellett számos újítással is rendelkezik:

• Naprakész, on-line képviselő célkitűzés kimutatás, amelyből kiolvasható, hogy az időszaki tervhez képest hogy áll az értékesítés.

• Naprakész, ügyfelekre vonatkozó értékesítési statisztika.

• Ügyféllátogatások GPS alapú ellenőrzése.

• Marketing anyagok továbbítása és bemutatása: a korábbi, nyomtatott és e-mail formában történő kiküldése helyett az SFA rendszeren keresztül.

• Modernebb ERP integráció, teljesen automatizált adatáttöltés történik.

Az új verzióra való áttérés és migráció mindössze két hetet vett igénybe, amelynek során a TRILAK területein a képviselők folyamatosan kapták meg az új eszközöket – az oktatásra még a régi, Windows Mobile eszközt vitték, annak végeztével pedig már az új, Android okostelefonokkal távoztak.

A FusionR SFA rugalmasságát jól jellemzi az a tény, hogy a TRILAK az Android operációs rendszer 2.3.6-os verzióval vette át az eszközöket, amelyeket az év során fennakadás nélkül volt frissíthető a legújabb, 4-es verzióra.