Törley Pezsgőpincészet Kft.
2019-08-09

A Panyolai Szilvórium Zrt. az R&R Software FusionR Sales App megoldását választotta értékesítési folyamatainak támogatására.

A cég 2022 július óta magas elégedettséggel használja az R&R Software FusionR Sales App megoldását.

A Panyolai Pálinka-termékek Magyarország legkedveltebb és legkifinomultabb italai közé tartoznak. A cég manufaktúraként működik, a Panyolai Prémium-italok mindegyike magas értéket képviselő kézműves termék. A cég nyolc termékcsaládot és több, mint 50-féle italt készít.

A Panyolai Szilvórium Zrt. az R&R Software FusionR Sales App megoldását választotta, amely az átfogó értékesítést támogató FusionR Sales megoldáscsomag része. A rendszer ellátja és támogatja az értékesítői hálózat irányítását, továbbá vállalati mobilitást biztosít.

A FusionR Sales App a Panyolai meglévő ERP rendszerével összekapcsoltan működik. Az R&R Software megoldásával támogatja a rendelésfelvétel folyamatát, riportok készítését, illetve az adminisztrációs folyamatokat. A képviselők a rendszer segítségével rendeléseket adhatnak le nagykereskedéseknek, partnereknek. Az adminisztráció folyamatának digitalizálására is megoldást nyújt a FusionR Sales App, illetve az értékesítési folyamathoz szükséges ügyféladatok is könnyen áttekinthetők rendszerben.

A FusionR Sales App összekapcsolja az értékesítési lánc minden szereplőjét és feladatát, ami így egyetlen kézből könnyedén irányítható.