Prémium Autóház Kft.
2015-04-24
Kaposvár-Car Kft.
2015-04-24

A Meszlényi-Autó Kft. 2010 óta használja az R&R Software cDMS márkakereskedői csomagját.

 

cDMS vállalatirányítás a „Meszlényi-Autó” Kft-nél: többmárkás működési környezetben az R&R Software márkakereskedések számára készülő szoftvere.

A „Meszlényi-Autó” Kft. 18 éve működik békés megyei székhelyen, Békéscsabán. Jelenlegi 3000 négyzetméteres telephelye 2005-ben épült. A kereskedés kezdetek óta lát el Renault márkaképviseleti feladatokat, 2005-től pedig Dacia, és Citroen teljes körű képviselettel is foglalkozik. 2008-ban a cég Toyota megyei márkaképviseletté vált, amelyhez további 1000 négyzetméterrel bővült az épület. A telephely szolgáltatásai az autókereskedelem mellett kiterjednek a műszaki vizsgáztatásra, eredetiségvizsgálatra, tehergépjármű-tachográf kalibrálásra, valamint garanciális és azon túli javítások elvégzésére is.

A „Meszlényi-Autó” Kft. a forgalmazott márkák esetében jóval nagyobb számú eladást tudhat magáénak az országos átlagnál. 2011-ben közel 500 darab gépjármű talált itt gazdára – ennek elismeréseképp a Renault, a Citroen és a Toyota is az „év márkakereskedője” címmel díjazta a kereskedést. A siker 2012-ben is töretlen: az első 4 hónap eladásai jelentősen meghaladják az előző év ugyanezen időszakában mért adatait.

Az R&R Software 2010-ben vezette be cDMS gépjármű márkakereskedelmi rendszerét a „Meszlényi-Autó” Kft-nél, amelyet a cég azóta is nagy megelégedéssel használ.

Meszlényi György, a cég tulajdonosa és ügyvezető igazgatója a következőképp nyilatkozott: „A rendszer kiválasztásakor elsődleges szempont volt a stabil és megbízható működés, valamint a forgalmazott márkákhoz kapcsolódó integráció minden téren. Több márka forgalmazása, és az ehhez kapcsolódó belső folyamatok kezelése teszi szükségessé egy olyan integrált vállalatirányítási rendszer használatát, amely egyszerre felel meg az autógyártóknak, a törvényi követelményeknek, és rugalmasan kezeli az egyedi elvárásainkat is. Az R&R Software cDMS és a vele kapott szakértői szolgáltatások minden tekintetben megfelelnek e követelményeknek”.

 

cDMS termékismertető weboldal