R&R Software évértékelő, karácsonyi rendezvény
2007-12-14
VERK/400 ERP bevezetési szerződés az Albatross Plastunion részére
2008-03-28

Oracle Hyperion EPM: az R&R Software az Oracle Hungary stratégiai partnere

Az R&R Software Oracle partneri együttműködését kiterjesztve az Oracle Hungary stratégiai partnere lett a Hyperion megoldások szállításában. Az R&R Software Hyperion tapasztalata 2000-ig nyúlik vissza, az elmúlt 7 évben az R&RSoftware volt az egyetlen hazai disztribútora és kompetencia központja a Hyperionnak. 2007-ben az Oracle felvásárolta a Hyperiont, beemelve megoldásait a saját portfóliójába.

Az Oracle Hyperion piacvezető Enterprise Performance Management (EPM) megoldásával a vállalati célok lefordíthatók stratégiai és operatív tervekké, nyomon követhető azok teljesülése, részletesen elemezhető a vállalat pénzügyi és működési teljesítménye. Oracle Hyperion megoldásokat használ a Fortune 100-as lista több mint 90%-a és 302 cég a Global 500-ból.

Az idei év a Hyperion-ról szól; az Oracle zászlós hajója a Hyperion Planning and Budgeting termék, melynek legnagyobb hazai szakértői bázisa az R&R Software-nél található.

A stratégiai partnerség keretében, több szakmai rendezvényen, szemináriumon is megjelenik az R&R Software. A márciusban megrendezésre kerülő HOUG és az áprilisi IIR Konferencia előadásai között is megtalálható az EPM, azon belül is a mostanában legnépszerűbb téma; a tervezés.