Vállalatirányítás felhő alapokon
2012-05-15
Informatika az energetikában és közműszolgáltatásban
2012-05-22

Négy fiatal tehetséget támogat az R&R Software

Korábbi híreink között olvashattak az R&R Software és a György Ádám Kastélyakadémia 2011 óta tartó együttműködéséről, amelynek keretében közös hazai tehetségkutató pályázat is indult. Az április végén lezárult jelentkezési határidőben számos beküldött videós anyag érkezett. A pályázatok színvonala György Ádámot is meglepte, ezért azt a döntést hozták a  bírálók, hogy a meghirdetett egy helyett négy ifjú hazai tehetséges zongorista is részt vehet a Kastélyakadémia  mesterkurzusán. Valamennyi hazai résztvevőt az R&R Software támogatja.

A pomázi Teleki-Wattay Kastélyban megrendezésre kerülő zongora mesterkurzuson a külföldi diákok között először vehetnek részt magyar tehetségek is.

Adam Gyorgy - Zsolt Rozenberszki

György Ádám zongoraművész (jobbra) és Rozenberszki Zsolt, az R&R Software Zrt. értékesítési igazgatója (balra).

„Örömmel vettük a hírt, mely szerint az eredetileg tervezett egy helyett négyen is részt vehetnek támogatásunk segítségével” – nyilatkozta Rozenberszki Zsolt értékesítési igazgató.

György Ádám év elején az Egyesült Államokban is népszerűsítette a pomázi Kastélyakadémiát. A Carnegie Hallban adott koncertjének teljes bevételét az akadémiára fordítja, melynek küldetése, hogy a világ különböző tájairól származó muzsikus növendékek megismerkedjenek a híres magyar zongoraoktatás hagyományaival.

György Ádám zongoraművész részt vesz a labdarúgó-Európa-bajnokság megnyitóján, Chopint játszik majd Varsóban.

Adam Gyorgy football

 

Különleges műsorát a televízióban várhatóan 300 millióan kísérik majd figyelemmel világszerte. A futballban is jártas magyar művész nemzetközi csapattal készül az EB megnyitójára. Zenéje Chopin-motívumokra épül, alkotótársa az olasz származású Karmatronic DJ. Erre az alkalomra közösen írt dalukat adják elő több száz táncos kiséretében.

„Valami olyat szerettünk volna alkotni, amellyel a Chopin által képviselt klasszikus zenei hagyományokat be tudjuk vinni a sportesemények világába. Klasszikus zenész vagyok, ezért Chopin művét változatlanul játszom ebben az igencsak szokatlan miliőben. Szerencsére az alkotócsapat is hisz az elképzeléseimben. A küldetés nemcsak arról szól, hogy két teljesen eltérő világot kapcsolunk össze, hanem a klasszikus zenét is népszerűsítjük ebben a különleges környezetben. Ez az igazi kihívás számomra” – nyilatkozta.