water supply
Az IT világ is lépést tart a rezsicsökkentéssel
2013-11-05
Infotér Konferencia 2013
2013-11-25

György Ádám zongora-mesterkurzusa Balira költözik egy hétre

Új helyszínnel bővül György Ádám zongoraművész mesterkurzusa, amelyet idén ötödik alkalommal fogadta diákjait a világ minden tájáról – az R&R Software Ösztöndíjának köszönhetően Magyarországról is.

A nagy érdeklődésre való tekintettel György Ádám idén decemberben Indonéziában, Bali szigetén öregbíti a méltán ismert hazai zeneoktatás hírnevét. A december 15-én kezdődő, hét napos Island Academy oktatói között ott lesz Benjamin Loh, a Nanyangi Művészeti Akadémia professzora, valamint Steven Spooner, a Kansasi Egyetem professzora is.

island_academy_2013_invitation

 

A 18 éves Kovács Gergely a Gundel művészeti díj újdonsült birtokosa – az R&R Software Ösztöndíjnak köszönhetően már az előző két Kastélyakadémián is tanulhatott: az ott nyújtottak alapján György Ádám személyesen kérte fel, hogy vegyen részt az Island Academy mesterképzésén is.

kovacs_gergo_gyorgy_adam

 

„Kötelességünknek érezzük a hazai tehetségek támogatását, különösen amikor egy olyan elismert művész hívja fel rájuk a figyelmet, mint György Ádám. Bízunk benne, hogy támogatásunkkal ismét hozzájárulhatunk Gergely eredményeihez, immár nemzetközi szinten is. Sok sikert, és eredményes munkát, tanulást kívánunk Neki, és az Island Academy-t szervező csapatnak!” – tette hozzá Rozenberszki Zsolt, az R&R Software értékesítési igazgatója.

Az R&R Software 2011 óta a György Ádám Kastélyakadémia elkötelezett támogatója.