Big Data: adatrobbanás
2012-07-30
Sikeresen üzemel a napon belüli bankközi átutalás
2012-08-16

Ellátásilánc-integráció és együttműködés

Supply Chain Collaboration & Management technológia az R&R Software kínálatában.

Az ellátási lánc alapú közgazdaságtudományi szemlélet szerint a gazdaság növekedése és szereplőinek versenyelőnye nem csak a cégek belső, vállalatirányítási tevékenységének fejlesztésével valósítható meg. A vállalkozások közötti kapcsolatok és az együttműködés erősítésével, támogatásával minden fél számára hozzáadott érték képezhető, mely valamennyi együttműködő partner hatékonyságát, de különösen versenyképességét növeli a saját piaci szegmensében. A partneri együttműködés magas szinten automatizált, ellátásilánc-menedzsmentet támogató informatikai rendszerrel emelhető magasabb szintre.

Az SCC eszközök lehetővé teszik az üzleti információ automatikus megosztását az ellátási láncban magasabb, alacsonyabb, vagy azonos szinten elhelyezkedő partnerekkel. A kapott adatok ellenőrzéseken, tisztításon esnek át, majd átadásra kerülnek cégünk vállalatirányítási rendszerének, így azokat a saját adatokkal együtt lehet elemezni. A rendszer minőségbiztosított automatizmusainak köszönhetően külön kézi feldolgozásra nincs szükség. A beépített felügyeleti eszközökkel az adatfolyam folyamatosan figyelhető mennyiségi és minőségi mutatók szerint, a közléshez használt titkosított csatornák pedig biztosítják, hogy ne történjen illetéktelen hozzáférés.

kezek_scm

 

Az R&R Software által fejlesztett FusionR SCC 2012 eleje óta iparágtól függetlenül biztosít megbízható platformot az üzleti partnerek közti, akár nagytömegű adatmegosztásra. Rugalmas, iparági sztenderd interfészeinek köszönhetően szinte bármilyen vállalatirányítási rendszerbe, vagy döntéstámogató és üzleti intelligencia eszközbe integrálható.

A HEINEKEN Hungária Sörgyárak Nyrt. a FusionR SCC által biztosított technológiai alapot használja a nagykereskedőkkel történő adatcserése. A viszonteladók készletadatainak folyamatos figyelése pontosabb tervezést tesz lehetővé a gyártást illetően, így a HEINEKEN folyamatosan megfelelő mennyiségű áruval képes jelen lenni a piacon.

Megoldásaink - ellátásilánc-menedzsment