Gentlemen’s Choice: György Ádám interjú
2013-03-04
Logisztikai Híradó interjú – R&R Software és az üzleti analitika
2013-03-28

Elektronikus dokumentumkezelés gépjármű-kereskedők és szervizek részére

EDM computer

Integrált elektronikus dokumentumkezeléssel és számlázással bővül a gépjármű-kereskedők és szervizpontok igényeire szabott cDMS funkciópalettája.

A környezetbarát, papírmentes munkavégzést és számlázást lehetővé tévő elektronikus dokumentumkezelő rendszerek a nyomtatás „megspórolása” mellett az adminisztrációs, valamint a tárolási költségeket is jelentősen csökkentik.

Gépjármű-javítás és értékesítés során számos tárolandó dokumentum készül: megrendelő- és munkalapok, bizonylatok, szerződések, szállítói számlák, elektronikus és postai levelezés. Ezeket kezelni és iktatni kell, amely komoly adminisztrációs teherrel jár – nem beszélve a régebbi dokumentumok visszakeresésének nehézségeiről.

Az R&R Software FusionR EDM rendszere erre az igényre kínál célszerű megoldást, mostantól akár acDMS vállalatirányítási megoldáshoz integrálva. A cDMS-hez hasonlóan a FusionR EDM is támogatja a több telephelyes, több márkás működést: elkülönítve vezethetők a digitális iktatókönyvek.

A dokumentumok archiválását automatizmusok segítik: például a napi munkavégzés során keletkező számlákhoz kapcsolódó ügyféladatok automatikusan kerülnek létrehozásra EDM rendszerben. Lehetőség nyílik e-számlák készítésére, kezelésére, automatikus kiküldésére is.

A FusionR EDM elektronikus dokumentumkezelő bevezetésével jelentősen csökkenthető az irattárazás költsége, javítható a cégen belüli dokumentáltság, leegyszerűsíthető az elkészült bizonylatok utólagos visszakeresése.