R&R Software megoldás bemutatása az Oracle HOUG konferencián
2009-02-20
A hatékony kontrolling támogatása: Essbase a gyakorlatban, Az R&R Software előadása az Oracle Essbase Workshop keretében
2009-04-14

cDMS siker a Nissan e-BM versenyén

A cDMS szolgálttatásával a Kelet – és Közép Európa Nissan kereskedői közül a magyarországi Iniciál Autóház Kft. teljesített a legjobban a Nissan KKE e-BM versenyén.

A Nissan KKE 2008 októberében hirdette meg az e-BM versenyét a kiemelt Nissan partnerek között a régióban, összesen 48 magyar, lengyel és szlovák kereskedés között.A kereskedések által küldött adatokat különböző szempontok alapján mérte és értékelte a Nissan. Ezek a teljesség igénye nélkül a következőek voltak:

• Adatszolgáltatás az előírt formátumban és módon;
• A küldött adatok minősége;
• Határidő tartása;
• Üzletági (új jármű értékesítés, vevőszolgálat, alkatrész-értékesítés) eredményességek – Nissan elvek alapján
• Mérleg egyezőség
A cDMS megbízható működését, a központi konzisztens adatbázisokat, valamit a cDMS Vezetői Információs Modul (MIS) funkcionalitását és skálázhatóságát felhasználva, a versenyben szereplő hazai kereskedések kialakították a Nissan által elvárt riport sablont, melynek használatával egyszerűen és gyorsan elérhetővé váltak a Nissan által meghatározott információk.

A magyarországi cDMS-t használó Nissan márkakereskedések közül az Iniciál Autóház Kft, valamint a Császár Autószerviz Kft. vettek részt a versenyben kitűnő eredménnyel. A verseny győztese az elsőként említett Iniciál Autóház Kft. lett, megelőzve számos szlovák és lengyel kereskedést, míg a Császár Autószerviz Kft. az 5. helyen végzett.

Gratulálunk az eredményeikhez!