cDMS siker a Nissan e-BM versenyén
2009-03-13
Pénzügyi beszámolók készítése Oracle BI alapokon az R&R Software segítségével
2009-06-15

A hatékony kontrolling támogatása: Essbase a gyakorlatban, Az R&R Software előadása az Oracle Essbase Workshop keretében

Az Oracle Magyarország elsősorban kontrolling szakemberek és informatikai vezetők számára szervezett gyakorlati bemutatót az Oracle Essbase termékről 2009. március 10-én.

Az R&R Software szakembere élő bemutató során, gyakorlati példákon keresztül mutatta be, hogyan képes támogatni az Oracle Essbase a kontrolling feladatokat.Az előadás az általános kontrolling funkciókon (tervezés, elemezés, fedezetszámítás, előrejelzés, „mi lenne, ha” elemzések) túl megmutatta, hogyan lehet hatékonyan előrejelezni a gazdasági válság hatásait, ezáltal még időben meghozni a szükséges döntéseket.

Az Oracle Essbase valós idejű analitikai infrastruktúrát biztosít az üzleti adatelemzéshez és a teljesítménymenedzsment (EPM, Enterprise Performance Management) alkalmazásokhoz. A méretrugalmas, biztonságos és gyors válaszidejű Oracle Essbase az analitika minden előnyét elérhető közelségbe hozza. Az intuitív felületen az üzleti felhasználók nagy adathalmazokon is összetett forgatókönyveket modellezhetnek, megjósolhatják adott intézkedések várható eredményeit, továbbá „mi lenne, ha?” típusú elemzéseket végezhetnek a trendek felismerésének támogatására és az üzleti eredmények optimalizálására. Az Oracle EPM rendszerrel együtt a Oracle Essbase kiterjedt támogatást nyújt az üzleti adatelemzés követelményeinek teljesítéséhez.

Az R&R Software az Oracle stratégiai partnere az Oracle-Hyperion alapú üzleti intelligencia (BI), illetve  vállalati teljesítmény management (EPM) megoldások szállításában, Magyarországon és a Közép-Európai régióban jelentős projekteket valósított meg. Az Oracle – R&R Software együttműködés keretében az R&R Software szakemberei az Oracle University oktatói között szerepelnek.

Az előadás anyaga elérhető az Oracle Web oldalán: http://www.oracle.com/global/hu/events/20090310.html

Az Oracle Essbase funkcióit ismertető brosúrát itt töltheti le: https://rrsoftware.hu/wps/wcm/connect/rrhu/rr/megoldasok/products_bi