Ipari energiafogyasztás biztonságosan és hatékonyan
2013-06-12
Nemzetközi zongoraakadémia Pomázon
2013-07-09

Bővülés és fejlesztések: 2012 eredményei

Lezárult az R&R Software 2012-es beszámolóinak, mérlegének könyvvizsgálata. Az R&R Software stabil pénzügyi hátterének, valamint széles termékportfóliójának, keresett kompetenciáinak köszönhetően rugalmasan tudott alkalmazkodni az elmúlt évek piaci környezetéhez, fennállásának második legmagasabb bevételét és eredményét érte el.

Az alacsonyabb üzletfejlesztési hajlandóság miatt alacsonyabb új informatikai beruházási hajlandóság figyelhető meg a piacon, mely helyzethez alkalmazkodva az R&R Software  egyre nagyobb mértékben egyedi szakértői szolgáltatások, outsource munkákban értékesítette kompetenciáira épülő szolgáltatásait.

A működés biztos hátterét a továbbra is rendkívül magas elégedettségű, stabil ügyfélkör adja, akik számára az R&R Software a folyamatosan fejlődő, szélesedő termékpalettának és a bővülő kompetenciakörnek köszönhetően megoldásokat és fejlesztéseket tud szállítani.

A bevétel növekedéséhez hozzájárultak a saját, illetve egyetemi- és klaszter partnerekkel végrehajtott K+F projektek is – ezek eredményeit az R&R Software igyekszik termékei fenntarthatóságának növelésére felhasználni.

A jövőre nézve az R&R Software beruházásaival a termékek versenyképességének és fenntarthatóságának további növelését, valamint kompetenciái megújítását és fejlesztését célozza. Továbbra is stratégiai cél a meglévő termékek szélesebb körű, export piacon való értékesítése, és az ügyfél-elégedettség magasan tartása a minőségi termékek és szolgáltatások biztosításával.

 

üzleti_adatok_2012_HUF_390px2