Visszatérő ügyfél: a Prímaenergia Zrt. az R&R Software VERK v6 ERP rendszerét választotta
2022-01-24
Ügyfél-elégedettség 2021
2022-05-26

Az R&R Software részt vesz a Szoftveripari Innovációs Pólus Klaszter által szervezett Tech Trend Show-n

A rendezvényen fókuszba kerülnek az ICT szektor technológiai újdonságai, a fenntarthatóság, az oktatás, továbbá az érdeklődők megismerhetik a hazai ICT szektor kiemelkedő szereplőit.

A látogatókat számos érdekes, interaktív bemutató és szakmai előadás várja március 31-én, Szegeden. A szegedi szoftverfejlesztői irodával is rendelkező R&R Software, a rendezvény kiemelt támogatójaként, illetve a Szoftveripari Innovációs Pólus Klaszter tagjaként kiállításával és előadásával várja az érdeklődőket a rendezvényen.

Az R&R Software a hazai informatikai piac meghatározó szereplője immár 30 éve, a különböző fejlesztési területeken foglalkoztatott informatikai szakemberek száma meghaladja a 200 főt. Célja a részvétellel, hogy megismertesse tevékenységét, küldetését, szakmai jelentőségét fiatal szakemberekkel. A Szegedi Tudományegyetemmel és a vezető, Szoftveripari Innovációs Pólus informatikai klaszter tagvállalatokkal közösen törekszik a tudás megosztására, potenciális fejlesztések során pedig a szinergiákra alapuló együttműködés kialakítására. Az R&R Software támogatja a tudásban és számban is megfelelő pályakezdő szakértők rendelkezésre állását: évek óta dolgozik azon, hogy a gyakorlati tudás átadásában proaktívan részt vegyen, 2012. és 2021. között mintegy 69 fő – különböző hazai egyetemekről érkező – gyakornokkal dolgozott együtt. Az R&R Software fontosnak tartja az SZTE kiemelkedő informatikus képzési tevékenységét, és az ennek köszönhetően Szegeden rendelkezésre álló fiatal fejlesztők alkalmazását az új technológiák és paradigmák kapcsán.

Az R&R Software fontosnak tartja a legkorszerűbb digitális technológiák, módszertanok alkalmazását, a folyamatos fejlődést és tanulást, továbbá célkitűzése a digitalizáció fejlődésével a vállalati és közigazgatási szféra fejlődésének támogatása. A fejlesztései magas hazai hozzáadott értéket generálnak, szakértőinek innovatív, megbecsült munkalehetőséget és folyamatos fejlődési lehetőséget kínál.

A rendezvény főbb tématerületei:

Fenntartható közlekedés – Tram-Train szakmai esettanulmány

Innovációs ökoszisztéma – Egy fenntartható üzleti modell

Mesterséges intelligencia – Egy igazi edukációs probléma

Az R&R Software felkért előadója blockchain (blokklánc) témában tart informatív előadást. Az előadás címe: Blockchain: spekuláció és technológiai fejlődés – innováció a Bitcointól a metaverzumig. A blockchain technológia különleges jellemzőiből adódóan kiemelkedik minden más technológiai innováció közül. Megköveteli, hogy informatikusok és matematikusok mellett üzleti döntéshozók és átlagos felhasználók is kialakítsanak hozzá egy minimális „írástudást” annak komplexitása mellett is.