Sikeresen zárult a megújító ISO 9001:2008 audit
2011-11-30
Elektronikus autóalkatrész-piactér
2011-12-10

Vector Business Partner konferencia Isztambulban

Az osztrák Vector GmbH idén Isztambulban tartotta kiemelt üzleti partnerei számára szervezett konferenciáját.

Az ausztriai Vector GmbH idén Isztambulban tartotta kiemelt üzleti partnerei számára szervezett konferenciáját, melyen a DMS megoldások területén a nemzetközi tendenciákat, a Vector innovatív fejlesztéseit, a nemzetközi együttműködés lehetőségeit tekintették át 9 ország képviselői, köztük az R&R Software Magyarországról.

A 20 éves fennállását ünneplő R&R Software közel 10 éve stratégiai partnere a Vector-nak. A Vector CDP megoldása immár 9 európai országban érhető el, teljesítve az adott ország törvényi követelményeit: Ausztria, Németország, Lengyelország, Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Törökország, Svájc és Magyarország.

Az R&R Software a gépjármű márkakereskedői vállalatirányítási rendszerek (DMS – Dealer Management System) piacának meghatározó szereplője Magyarországon. A Vector CDP (Car Dealer Package) és a saját fejlesztésű VERK/400 ERP megoldásra épülő cDMS kiemelt előnyöket nyújt a több telephelyes, több márkával foglalkozó kereskedések számára, de a kisebb márkakereskedések is profitálhatnak a nemzetközi minősítéseket és gyártói integrációt kínáló informatikai megoldás használatából. Az alábbi márkákkal foglalkozó kereskedések szerepelnek az R&R Software ügyfelei között: Renault, Dacia, Nissan, Ford, Citroen, Toyota, Peugeot, Suzuki, Hyundai.

Az idei konferencia egyik kiemelt témája volt a megvalósult innovatív fejlesztések, melyek a hazai CDP felhasználók számára is elérhetővé válnak 2011 – 2012-ben. A megbeszélésen nagy hangsúlyt kaptak a nemzetközi gyártói DMS stratégiai kérdések.  A Vector folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően a régióban elsőként szerez meg számos márka által elvárt és előírt minősítéseket.

A Renault átalakította DMS politikáját, és bevezette új DMS minősítési rendszerét. A Vector DMS megoldása a régióban elsőként kapta meg az új minősítést az „Eligible” státuszt. Az „Eligibilty” státusz szavatolja, hogy a Vector CDP használatával elérhetőek és használhatóak a Renault gyári integráció nyújtotta előnyök, és teljesíthetőek azok követelményei. Újdonság a szabályozásban, hogy az „Eligible” DMS-ek világszerte alkalmazhatóvá válnak.

A Vector CDP nemzetközi minősítésekkel rendelkezik többek között a Ford, a Peugeot/Citroen, Nissan gyártói körben is.

A Vector konferencia nemzetközi sajtóközleménye elérhető: itt.