R&R Software a BME Állásbörzén
2015-03-20
Informatikai megoldások EKAER adminisztrációra
2015-04-20

Üzleti analitika bevezetés a Sága Foods Zrt-nél

A bevezetés sikerére való tekintettel a HOUG konferencián is bemutatták a projektet.

A jelenlegi formájában 1992 óta működő Sága Foods Élelmiszeripari Zrt. feldolgozott baromfitermékeivel, valamint panírozott és főtt húskészítményeivel számos hazai üzlet polcain találkozhatunk.

A Sága Foods 2012-ben döntött úgy, hogy a meglévő informatikai megoldásaiból gyűjtött adatok elemzését, és az azok alapján történő tervezést magasabb szintre emeli. A projekthez partnernek az üzleti analitikai megoldások kiemelkedő szakértőjét, az R&R Software Zrt-t választotta.

 

Az R&R Software szakértői a projekt során Microsoft technológián alapuló adattárház- és üzleti intelligencia rendszereket, valamint Oracle Hyperion Planning vállalati teljesítménymenedzsment rendszert vezettek be. A projekt végrehajtása agilis módszertannal, folyamatos üzleti és technológiai tudástranszferrel, a SáGa Foods informatikai csapatának mentorálásával történt.

A bevezetett üzleti analitika rendszer elsődleges alkalmazási területei:

– Főkönyvi és értékesítési adatokat tartalmazó adattárház.

– Hatósági és tulajdonosi pénzügyi beszámolók előállítása.

– Iparág-specifikus kontrolling kimutatások előállítása.

 

2015.03.25 HOUG Sága Essbase 2

Szabó Gábor, az R&R Software üzleti analitika csoportvezetője a HOUG konferencián.

A projekt méretére és sikerességére való tekintettel a magyarországi Oracle-felhasználók egyesületének (HOUG) éves konferenciáján is bemutatta azt Szabó Gábor, az R&R Software üzleti analitika csoportvezetője – az előadás anyaga itt tekinthető meg:

saga_houg_prezentacio

Az R&R Software üzleti analitika csoportja olyan megoldásokat szállít, amelyek segítségével leegyszerűsíthető a vállalati tervezés és stratégiaalkotás, optimalizálhatók az üzleti folyamatok, és lerövidíthető a piaci változásokra adott reakcióidő.

Az R&R Software Microsoft és Oracle technológiák, valamint nyílt forráskódú eszközök felhasználásával fejleszt és szállít korszerű üzleti analitikai megoldásokat, amelyek használóik részére lehetővé teszik azt, hogy vállalatuk működését minden addiginál pontosabban megismerjék és tervezzék: bárhol, bármikor, bármilyen eszközön.

Az R&R Software szolgáltatásai stratégiaépítéstől a tanácsadáson, mentoráláson, karbantartáson és üzmeltetésen át a testreszabott bevezetési projektek ISO 9001 minőségbiztosított végrehajtásáig terjednek.

Üzleti analitika brosúra letöltése