György Ádám a foci EB nyitórendezvényén
2012-05-10
Vállalatirányítás felhő alapokon
2012-05-15

Szegeden bővül az R&R Software

A területi iroda elsősorban tehetséges, pályakezdő programozók jelentkezését várja.

Az R&R Software és a Szegedi Tudományegyetem Szoftverfejlesztés Tanszék kutatásfejlesztési együttműködése több évre tekint vissza, kapcsolódik a Szoftveripari Innovációs Pólus Klaszter működéséhez. A partnerségben az R&R Software ipari alkalmazás fejlesztési és szállítási tapasztalatait, kompetenciáját és erőforrásait, az SZTE a szoftverminőség tervezés és fejlesztés kapcsán elért tudományos és innovációs eredményeit, eszközeit osztják meg egymással. Az R&R Software újonnan indítandó szegedi irodában folyó munka elsősorban a kiterjedt és összetett szoftverek forráskód-minőségének javítását célozzák, amellyel az R&R Software a FusionR termékvonala mellett egyedi alkalmazás fejlesztéseinek versenyképességét kívánja növelni.

rr_iroda_szeged

A Szegeden folyó projektek céljai:

– Statikus méréstechnika bevezetése forráskód minőségére, a fejlesztési folyamatok kódminősítésen alapuló optimalizálása, minőségbiztosítási rendszer létrehozása.

– Program átstrukturálást, refaktoringot lehetővé tévő keretrendszer, módszertan és szoftvereszközök kifejlesztése. Segítségükkel lehetővé válik a nagy méretű szoftverrendszerek folyamatos újratervezése (continous re-engineering), melynek segítségével egy adott szoftverben azonosíthatók a kritikus pontok, amelyek automatikusan és fél-automatikusan átstrukturálhatók, karbantarthatók a funkciók változása nélkül.

– Architektúra karbantartó rendszer kifejlesztése Java EE technológia segítségével, amely lehetővé teszi a keretrendszer architektúrák rekonstrukcióját, kiértékelését, minősítését és változáskövetését. A kész termék lehetőséget biztosít majd architektúra-térkép generálására és annak szerkesztésére, valamint a szolgáltatások mozgatására a keretrendszer és az alkalmazások között. Az AKR célja a elősegíteni a platformtervezők munkáját a rendszerre való teljes rálátás biztosításával, a tervezési szempontok elemzésével.

 

A munka elősegítéséhez az R&R Software újonnan, 2012 második negyedévében nyíló irodájához keres munkatársakat. A jelentkező pályakezdők számára is bőven akad lehetőség, akik karrierjüket így rögtön az itthoni vállalati üzleti alkalmazásfejlesztés meghatározó szereplőjénél kezdhetik.