Nagysikerű TETRA World Congress Budapesten
2011-05-27
HOUG előadás – az Oracle adatintegrációs (ETL) eszközökre vonatkozó stratégiája
2011-06-29

R&R Software megoldások Új Széchenyi Terv pályázati támogatással

Az Új Széchenyi Terv célja a KKV  szektor jövedelemtermelő képességének erősítése az információs és kommunikációs technológiai (továbbiakban: IKT) megoldások hatékony alkalmazása révén mind a belső vállalati és mind pedig a vállalatközi üzleti folyamatokban, amelyek a hazai KKV-szektor versenyképességének növekedését segíthetik elő.

Modern vállalat/szervezet irányítási és termelési környezet kialakításához kapcsolódó komplex vállalati és szervezeti infokommunikációs fejlesztések támogathatóak, az alábbi 12 funkcionális célterületre vonatkozóan:

1.  Vállalati CRM, értékesítés terület
2.  Gyártási terület
3.  Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés
4.  Kontrolling és döntéstámogatás
5.  Beszerzési, logisztikai terület
6.  Táv- és csoportmunka támogatás
7.  Pénzügyi, számviteli terület
8.  Internetes értékesítés (Vállalati webáruház)
9.  Internetes megjelenés (Vállalati portál)
10. munkafolyamat-irányítási rendszer (WF) bevezetése
11. elektronikus iratkezelési rendszer bevezetése
12. kiegészítő, (pl. ERP-hez kapcsolódó mobil technikát használó, vagy RFID technológiát alkalmazó) specializált rendszer bevezetése

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege minimum 1 millió, maximum 10 millió forint, amely teljes egészében csekély összegű (de minimis) támogatás.  A támogatás mértéke GOP-2.2.1 pályázat esetén maximum 50%,  KMOP-1.2.5 pályázat esetén maximum 40%.

A pályázatok benyújtása 2011. július 1-től 2012.december 31-ig lehetséges!

Részletes információk elérhetők az NFÜ honlapján.

Az R&R Software pályázati tanácsadói valamennyi megoldásaink iránt érdeklődő ügyfele részére díjmentesen vizsgálják meg a tervezett fejlesztés támogathatóságát, illetve készítik el a pályázatokat. Érdeklődés esetén kérjük hívja központi telefonunkat (+36-1-436 7850).

Az R&R Software megoldásai valamennyi támogatott területen elérhetők, meghatározó piaci részesedéssel rendelkeznek a hazai KKV -k piacán. Az R&R Software rendszerintegrációs szolgáltatása keretében képes az üzleti alkalmazásokhoz kapcsolódó IKT eszközök és platformok integrált szállítására, integrációjára.

Az R&R Software 100% hazai, a menedzsmentben aktív szerepet vállaló informatikai szakemberek tulajdonában álló szoftverház. Az 1991-es alapítása óta mindvégig nyereségesen működő céget független piackutatók a legnagyobb hazai ERPS szállító és szoftverfejlesztő vállalatok közé sorolják.

Az IDC felmérése alapján a hazai üzleti alkalmazás szállítók rangsorában évek óta a piacvezetők között szerepel, 2007-es eredményével már a 3. helyet foglalta el multinacionális versenytársai mögött. Hazai fejlesztésű alkalmazásaival sikeresen jelent meg a környező országok piacán, mely jelenlétet a hazaihoz hasonlóan regionálisan is meghatározó szintre kívánja bővíteni.