Tanúsított iratkezelő lett a FusionR EDM
2016-01-08
Számlák, nyugták adóigazgatási azonosítása, elektronikusan megőrzött számlák adóhatósági ellenőrzése
2016-02-01

R&R Software – Hosszútávon a 9. Spuri Balaton Szupermaratonon

Az R&R Software futócsapata idén a Balatont kerüli meg a 4 napos, embert próbáló szupermaratonon.

 

A Spuri Balaton Szupermaraton összes versenyszámára több mint kétezer futó nevezett 2015-ben: a négynapos tókerülés volt a legnépszerűbb, de rajthoz álltak hatszázan a pénteki Öböl Félmaratonon, a szombati MaratonFüreden pedig majdnem négyszázan.

A szervezők idén is legalább kétezer futót várnak a versenyre, amelyet március 17-től 20-ig rendeznek meg. A 195,4 kilométeres távot biztosított körülmények közé, végig kijelölt kerékpár- vagy kerékpárbarát utakra jelölték ki a szervezők. Időjárás tekintetében futáshoz ideális, 5 és 15 fok közötti hőmérsékletre lehet számítani.

Az R&R Software – Hosszútávon 4+1 fős csapata a teljes hosszúságú Szupermaratonon vesz részt. A csapatkapitány, Farkas László egyéniben teljesíti a távot, a 4 fős váltócsapat tagjai pedig Csábi Attila, Józsa Miklós, Pluhár Péter és Rozenberszki Zsolt lesznek.

 

 

Az R&R Software munkatársaiból álló csapat számos más alkalommal is részt vett már nagyszabású futóversenyeken:

• 2014 – Győr-Budapest Ultramaraton

• 2013 – Bécs-Budapest Ultramaraton

• 2012 – K&H Olimpiai maraton váltó

• 2010 – SPAR Budapest Nemzetközi Maraton – Ekiden „Fut a cég”

Az R&R Software kiemelten támogatja kollegái sporttevékenységet: évente szervez ingyenes sportnapot munkatársai és családtagjaik részére, aktív résztvevője a BAM (Bringázz A Munkába) kampánynak, valamint heti rendszerességgel szervez cégen belüli focimeccseket.