Hyperion Planning a BricoStore-nál
2006-09-03
FusionR CRM és ERP az Athlon-nál
2006-12-12

Nissan a cDMS portfólióban

Magyarország legnagyobb Renault márkakereskedői a Renault és Dacia márkák mellett a közelmúltban megkezdték a Nissan gépkocsik forgalmazását és javítását is. A márka bevezetéséhez kapcsolódó gépjármű-kereskedelmi és -szervizelési feladatok támogatását az R&R Software DMS hálózatának szolgáltatásai biztosítják.

Az R&R Software szélesen skálázható, több szinten paraméterezhető DMS (Dealer Management System)  megoldása teljes körűen lefedi a több telephelyes, több márkás követelményeket, legyen szó vevőszolgáltról, készletgazdálkodásról, vagy menedzsment igényekről.

A DMS rendszer sikerességének alapja, hogy a kereskedés által használt ügyvitelt illeszti az  (ezáltal szabályozott-) informatikai folyamatokkal, valamint meghatározza a felhasználók által elvégezhető, illetve elvégzendő folyamatokat is. Egy-egy folyamat hatékonysága több oldalról is vizsgálható a DMS segítségével, így egyszerűen kimutatható a különböző tevékenységek eredményessége telephelyek, márkák között, továbbá prompt elemezhetővé válik a cég aktuális helyzete.

A Nyitrai Autóház Kft. szekszárdi telephelyén volt az első Nissan DMS bevezetés, majd ezt követte a Császár Autószerviz Kft. veszprémi telephelye. A közeljövőben 8-10 további Renault-pontnál várható a Nissan márka megjelenése.