Webes igénykezelő rendszer
2006-04-26
IBM 48 órás Linux programozó bajnokság
2006-08-24

FusionR ERPS a Sopron Holding Vagyonkezelőnél

A Sopron Holding Vagyonkezelő 2006 júniustól a FusionR ERPS rendszert használja, így támogatva a konszolidáció révén a hatékonyság növelését, a gazdálkodás irányítását és ellenőrzését.

A Sopron Holding Vagyonkezelő Rt. Sopron Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Sopron Megyei Jogú Város közműszolgáltató vállalatait (Hulladékgazdálkodás, Ingatlangazdálkodás, Ipari Park, Távfűtés, Városüzemeltetés) összefogó vagyonkezelő szervezet. A Holding a FusionR ERPS integrált gazdaságirányítási és kontrolling rendszert a Sopron Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Kft-vel közösen alkalmazza.

A FusionR ERPS rendszert a Sopron Rendszerház vezette be, a felhasználók ASP szolgáltatás keretében veszik igénybe. A projekt második fázisában a közműszolgáltató vállalatok ügyfélszolgálati, számlázási és működéstámogatási folyamatainak konszolidációja valósul meg a FusionR Utility rendszer segítségével, megvalósítva az egy ablakos ügyintézést, a hatékony és ügyfélközpontú ügyfélszolgálatot.