Az R&R Software előadása a Távhőszolgáltatási konferencián
2005-04-29
Sikeres ISO audit és ügyfél-elégedettség felmérés
2005-07-07

FusionR BSS megvalósítás a Hungarotel Rt-nél

Az R&R Software rekord idő alatt, az üzleti döntést követő 2. hónapban sikerrel helyezte üzembe a Hungarotel Hívogató nevű közvetítő választás szolgáltatását támogató FusionR® BSS (Business Support System) rendszert. A bevezetett FusionR® értékesítési és működéstámogatási rendszer teljeskörűen integrált a Hungarotel FusionR® ERPS vállalatirányítási rendszerével.

A rugalmasan rendszerbe állítható FusionR® BSS rendszer jórészt automatizáltan támogatja a Hungarotel Hívogató szolgáltatásának teljes üzleti életciklusát: az új termék piacravezetéséhez kapcsolódó értékesítési folyamatokat, az elektronikus szerződéskötést, a szolgáltatás berendezést, az előfizető nyilvántartást, a folyamatos forgalmi adat feldolgozást, a ciklikus és azonnali számlázást, követeléskezelést. A teljes körűen elektronizált folyamatoknak köszönhetően a Hungarotel Hívogató szolgáltatása már a szerződéskötést követő 5. perctől elérhető az ügyfelek számára, miközben az automatikusan és azonnal elinduló forgalom mérés és feldolgozás (árazás) eredményeként az aktuális előfizetői forgalom nyomonkövethető, ellenőrizhető. A Hívogató szolgáltatás értékesítési teljesítmények mérésére a FusionR® BSS rendszer fejlett OLAP technológiájú sales monitoring (értékesítés figyelés) és operations support (működés felügyelet) felületeket kínál.

A Hungarotel, Magyarország vezető telekommunikációs cége, Hívogató nevű közvetítő választás (Carrier Selection) szolgáltatásával sikerrel lépett ki koncessziós területéről az országos piacra, és a FusionR® BSS üzembehelyezésének pillanatától folyamatosan növekvő ütemben jelentős számú új előfizetőt nyer meg az amúgy szűkülő hazai vonalas telefon piacon.