VERK/400 ERP bevezetési szerződés az Albatross Plastunion részére
2008-03-28
Elkészült az R&R Software harmadik új irodaháza
2008-05-30

Fókuszban az Üzleti Intelligencia: R&R Software az Oracle HOUG és az IIR konferenciáin

Az R&R Software mint a hazai üzleti intelligencia fejlesztői piac meghatározó résztvevője előadóként is meghívást kapott az Oracle HOUG valamint az IIR Üzleti intelligencia és vállalati teljesítmény menedzsment konferenciáira, ahol megvalósított BI-EPM projektünkről a Bricostore tartott bemutató előadást.

A BricoStore Magyarország Kft. az Oracle Hyperion Planning megoldását használja három országra (Horvátország, Magyarország, Románia) kiterjedő, konszolidált operatív tervezési és elemzési feladatainak támogatására.

Az Oracle Hyperion piacvezető Enterprise Performance Management megoldásával a vállalati célok lefordíthatók stratégiai és operatív tervekké, nyomon követhető azok teljesülése, részletesen elemezhető a vállalat pénzügyi és működési teljesítménye. A háttérrendszerekből gyűjtött információk a terv adatokkal kiegészítve teljes körű képet nyújtanak a vállalat működéséről a szervezeti hierarchia minden szintjén.

img_oracle_web

Az R&R Software BI – EPM tevékenységét illetve az Oracle-Hyperion vállalati teljesítmény menedzsment szoftvereit tartalmazó brosúrát itt töltheti le: