Elkészült az R&R Software harmadik új irodaháza
2008-05-30
Central-Drinks VERK/400 ERP szerződés
2008-08-21

CDP FORD CEE tanúsítvány: Petrányi – Autó Kft cDMS bevezetés

A FORD nemzetközi szabványa és integrációs folyamata alapján megállapította, hogy a Vector CDP megfelel követelményeinek. A FORD CEE (Közép- és Kelet -Európa) országaiban – elsőként Magyarországra vonatkozóan – a CDP és a VERK/400 integrálásával kialakított cDMS márkakereskedői vállalatirányítási megoldás minősített alkalmazás lett.

Az R&R Software a FORD CEE hálózatában első jelentős projektjeként, az egyik legnagyobb hazai márkakereskedésnek – a Petrányi – Autó Kft-nek – szállított integrált márkakereskedői vállalatirányítási (cDMS) és CRM megoldást, mely június 1-től éles üzembe állt.

A cDMS eddig is ajánlott és piacvezető megoldás volt a magyarországi Renault és Nissan kereskedések körében, a fejlesztésnek és a tanúsítványnak köszönhetően elérhetővé válik a FORD kereskedések részére is. A cDMS kifejezetten alkalmas több márkát forgalmazó, regionálisan több telephelyen működő márkakereskedések részére. A CDP alapú DMS megoldások a környező országokban lokalizált verzióval és helyi támogatással állnak rendelkezésre.