Új irodaházat épít az R&R Software
2016-06-03
Hét ország diákjai érkeztek György Ádám pomázi zongora mesterkurzusára
2016-07-18

A Renault Márkakereskedői értkezezleten mutatkoztak be az új cDMS fejlesztések

A rendezvényen résztvevők az R&R Software gépjármű-márkakereskedőket és importőröket támogató megoldásait is megismerhették.

 

Az R&R Software 2001. óta szállít hazai gépjármű-márkakereskedések számára kifejlesztett megoldásokat. Az elmúlt időszakban számos rendezvényen, előadáson és szakmai fórumon mutatkoztak be ezen megoldások legújabb fejlesztései, amelyek továbbra is márkakereskedők és a gyártók elvárásainak megfelelően támogatják, irányítják és ellenőrzik az üzleti folyamatokat.

A legutóbbi bemutatóra a Renault márkakereskedések szövetsége által rendezett informatikai rendezvényen került sor, ahová az R&R Software – mint az egyik legjelentősebb hazai DMS szállító – meghívást kapott. Az értekezleten az R&R Software cDMS üzletágvezetője, Bognár András mutatta be a következő időszak kiemelt projektjeinek megvalósítási lehetőségeit a Vector CDP alapú cDMS márkakereskedői megoldás segítségével.

gcr_it_1

 

A megbeszélésen részt vett a Renault regionális informatikai vezetése, valamint számos Renault márkakereskedés képviselője is, figyelemmel kísérve az új fejlesztésekről szóló bemutatót.

A gépjármű márkakereskedéseket, márkaszervizeket és importőröket kiszolgáló cDMS csomag 2001. óta érhető el az R&R Software kínálatában. A csomagban foglalt, Európában piacvezető Vector CDP (Car Dealer Package) szoftvert számos más, az R&R Software által fejlesztett és forgalmazott komponens egészíti ki, amelyek széles funkciópalettájukkal támogatják a több márkás, több telephelyes, vagy akár a központi, regionális működést, és adatkapcsolatot biztosítanak az autógyártói rendszerek felé. A cDMS csomag alacsony kezdeti beruházású Cloud szolgáltatásként is elérhető.